čtvrtek 17. srpna 2017

Ventilky na alu kola

Klasické ventilky do alu kol nebo plechových disků. Na výběr různé délky v černé barvě, chromové nebo barevné ventilky. V nabídce naleznete také skryté . Produkty do této kategorie budou postupně jako novinky přidávány nebo jsou momentálně již vyprodané a nedostupné jak v e-shopu, tak u dodavatele.


Homologované alu disky a pneu kvalitně a rychle.

Postačí jen připojit kompresor do zapalovače a hadici na ventilek pneu. Alu kola od nás prostě musí sedět. Stejně tak jako byste nekoupili pračku na praní bez pracího bubnu nebo televizi bez dálkového ovládání, tak byste přece . Dále pak i gumové ventilky vhodné pro plechové disky. ROUB NA ALU KOLA O ROZMĚRECH M14X5X28.


Dosedací plocha KUŽEL 60˚Uvedená. Chromované ventilky pro atraktivnější vzhled Vašich kol. Na vozidla, která jsou už v provozu, se nevztahuje.

Kontrolu tlaku zajišťují speciální senzory spojené s ventilky umístěné na disku a uvnitř pneumatiky. Při výměně snímače nebo celého alu kola s jiným čidlem, je nutné . Je to malé a velmi potřebné, co to je? Lehká alu kola, ocelová kola, poklice, a další příslušenství jako rozširovací. Kolové ventilky z různých materiálů pro veškeré světové značky litých a plechových kol a značek.


Ventilky na kola Japan Racing - červené. Příslušenství - Čepičky na ventilky - NISSAN. A jakou parádu dělá vaše auto?


Při osobním odběru získáte slevu na celou sadu - lepší ceny než na internetu! Budeme se na Vás těšit a ve všem Vám rádi vyhovíme a poradíme. Vyberte si alu kola, pneu a ventilky. Protože si alu kola zkoušíte na 3D obrázku auta. Barvy na alu kola - tuning-in.


Tuning shop a autodoplňky pro tuning auta, sortiment který jinde nenajdete. Dohodou , Třemošná sada plecháčů sada plecháčů originál na. Kč , Kasejovice LED ventilky na kolo Svítící LED ventilky žluté pro celou rodinu.

Veškeré možné příslušenství na alu kola a vše kolem nich. Tyto kvalitní ventilky od značkového výrobce nenápadně splynou s alu ráfky a tím zvýrazní i vzhled . Skrutky na kolesa, ventilky - diskové kolesá, alu kola , pneu. Skrutky kolies a ventilky pre vaše vozidlo u nás nakúpite za najlepšie ceny na trhu.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky