pondělí 22. června 2015

Akvarijne čerpadlo

Jednou z dalších možností správné filtrace akvarijní vody je použití velké aktivní plochy polyuretanové pěny (není součástí čerpadla ), která zajistí optimální . Kromě čerpadel do akvárií a nádrží nabízíme i náhradní díly na čerpadla. Akvarijní čerpadla zajišťují pravidelné proudění vody. Voda v akváriu by měla neustále pomalu proudit.


Kupte u nás čerpadlo pro vaše akvárium.

Akvaristika - Pumpy, čerpadla - krmivo a další chovatelské potřeby a. Jednoduchý design činí čerpadla velmi snadné k použití. Moderní motor pro vysoký výkon a energetickou účinnost. Nakupování chovatelských potřeb je u nás zážitek!


Navštivte jednu z našich mnoha prodejen nebo nakupte na e-shopu! Velmi kvalitní čerpadlové hlavy značky Aquael, vhodné jak pro sladkovodní tak pro mořskou akvaristiku. Celoponorná vnitřní čerpadla JK ANIMALS jsou vhodná pro sladkovodní i .

AQUACUP AQUACUP ponorné multifunkční akvarijní čerpadlo SLIM. Ideální použít v kombinaci s FILTR 1nebo FILTR 20 případně jinou filtrační hmotou. Popis: Prodám čerpadlo Eheim compact 300. Nebylo vloženo žádné hodnocení. Nebolo vložené žiadne hodnotenie.


Použití také jako čerpadlo na mořskou vodu. Ponorná multifunkční akvarijní čerpadla SLIM. Je možné je použít pro sladkovodní. Výkonné akvarijní čerpadlo s regulací průtoku. Univerzální čerpadla se používají např.


Vynikající čerpadlo UNI PUMP 7je určené k přečerpávání vody a také se používá pro. Slouží také k vyčerpání vody z akvária. Toto akvarijní čerpadlo zvyšuje proudění vody v akváriu - imituje tak přirozený pohyb mořských proudů, a tím poskytuje korálům prostředí velmi podobné jejich. Atman v eshopu Akvaria Sklorex - Čerpadlo Atman AT-301. Online prodej Atman - akvaristika a teraristika.


Kompletní vybavení pro akvaristiku najdete v našem e-shopu.

Vašim rybičkám se bude skvěle dařit. Při nákupu nad 3Kč DOPRAVA ZDARMA! REEF CIRCULATOR je navrženo k cirkulaci vody v akváriích se skalkami.


SLIM 6Ponorné multifunkční akvarijní čerpadlo Čerpadla jsou vhodná pro cirkulaci vody a její okysličování.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky