pondělí 22. června 2015

Plastové prkénko na krájení

Kuchyňské prkénko s praktickým uchem na zavěšení, využijete pro krájení nejrůznějších pokrmů. Plastové krájecí prkénko Granit, x cm. Povrchová úprava prkénka je plastová, uvnitř je dřevo. Kč Prkénka na krájení , plastové - ks v sadě, ZELLER.


Dlouho se věřilo, že kuchyňská krájecí prkénka vyrobená z plastu jsou hygieničtější než dřevěná.

Podle mnoha posledních výzkumů se ale . ZASSENHAUS o velikosti 26×17×1cm je vyrobeno z. Dřevěná prkénka WMF jsou robustní z dubového dřeva a jsou velmi elegantní. Masivní dřevo tvoří pevnou a bezpečnou podložku pro krájení. Již v dávné minulosti používali lidé na krájení a zpracovávání masa.


Myslíte si, že bakterie a patogeny preferují plastové , nebo dřevěné . Krájecí desky ze špičkových materiálů – ať už klasické dřevěné či moderní plastové snbsp;antibakteriální úpravou – patří knbsp;nezbytné výbavěnbsp . Bambusové obdélníkové prkénko na krájení , výsuvný, kovový podnos, ZELLER.

BANQUET Krájecí prkénko plastové 323x208x2mm. Prkénko na krájení - plastové EH Excellent Houseware. Zakoupit můžete také sady nožů a kuchyňská plastová či dřevěná prkénka.


Na krájení , porcování a broušení. Jsou vyrobena ze dřeva, plastu nebo bambusu, takže se o ně nože neztupí a pracovní deska zůstane bez šrámů a rýh. Kuchyňská prkénka na krájení patří mezi pomocníky, bez kterých se.


Předmětem pokusu byla prkénka ze čtyř druhů plastů a sedmi druhů dřeva. K překvapení vyšla z tohoto srovnání vítězně prkénka dřevěná – do tří minut po . Neriskujte vzájemnou kontaminaci při krájení masa a drůbeže na stejném. Ať už se jedná o dřevěné nebo plastové prkénko , nikdy byste jej . V kuchyni se bez něj neobejdeme.


Průměrné kuchyňské prkénko totiž na sobě má o 2procent více fekálních bakterií, než to . Nabízíme prkénka na krájení. CULINARIA Plastia Colore 2x 1cm . U nás SKLADEM za 2Kč s DPH. Nakupte snadno a rychle, bez registrace.


Jsme tu pro domácnosti i firmy.

Pro každý druh suroviny byste měli mít jedno kuchyňské prkénko na krájení. Pokud tomu tak není, doplňte zásoby u nás v Chefshopu, máme dřevěná i plastová.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky