úterý 30. června 2015

Smaltované mísy

Elegantní retro mísa ze smaltu s modrým pruhem a průměrem. Modrobílá smaltovaná miska Kapka Little Color, Ø 1cm. Miska zo smaltu alebo väčšia misa by nemala chýbať v žiadnej kuchyni. Zadělávací mísa smaltovaná s uchy.


Objem udáváme po skosení mísy.

Smalt patří k tradičním a velmi oblíbeným kuchyňským materiálům. Proto pro vás máme kolekci misek ze smaltovaného plechu, vhodných pro . Při zakoupení více předmětů platíte jen jedno poštovné dle množství a váhy celkového balíku! Tuto zadělávací mísu jsme si vybrali při výrobě . Udělejte si přehled o cenách, přečtěte si recenze a hodnocení, . Vyberte si co potřebujete z aktuálních inzerátů smaltovaná mísa. Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte nepoužívané zboží na největším .

Smaltované mísy a misky, Sladké Potřeby CZ.

Kuchyňské potřeby Mísy a misky nerez, . METALAC- SMALTOVANÁ MÍSA ČERVENÁ S PUNTÍKY, průměr mísy je cm. Mini rendlík vyroben z nerezové oceli. Určen k servírování teplého i studeného občerstvení. SKLADEM ks - ihned k odeslání.


Okrem praktickej funkcie misa. Your browser does not currently recognize any of the video formats available. Click here to visit our frequently asked questions about HTMLvideo.


Použity jsou klasické kovové poklice a standardní smaltovaná ucha. Belly-ZELENINA (10x7cm, 14x1cm, 16x 8cm, 18x5cm). Vážení zákazníci, tento eshop slouží pouze jako demonstrace funkcí našich řešení pro eshopy. Z tohoto důvodu nebude žádné objednané zboží odesláno. Misa na miesenie smaltovaná s uchami.


Pro zahradu, balkon a terasu. Dětská móda, nábytek a doplňky. Pekáče a zapékací mísy smalt.

Bohatý výběr pekáčů a zapékacích misek za skvělé ceny! Vše od značek Bergner, Banquet, GreenPan, Staub a další. Mísy jsou nabízeny v cenově výhodných sadách.


Názvu: od A do Z, Názvu: od Z do A, Kódu: vzestupně, Kódu: sestupně. Barva: červená s bílými puntíky.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky