středa 3. června 2015

Solarni provzdusnovac

Ideální pro rybníky osazené rybami, kde především v letních měsících a vyšších teplotách dochází k poklesu obsahu kyslíku. Solární plovoucí provzdušňovač byl navržen pro rybníčky a další venkovní použití. Udělejte si přehled o cenách, přečtěte si recenze a hodnocení, . Solární provzdušňovač Esotec účinně provzdušňuje zahradní jezírka jen s pomocí sluneční energie. V rozsahu dodávky je solární modul, vzduchový kompresor, propojovací kabel a vzduchovací kámen.


Pomocí solární energie vhání vzduch přes kompresor do vody.

Technické údaje: Solární panel: 0. Solární jezírkový provzdušňovač vám s tímto problémem může pomoci. A je to velmi snadné, neboť se tento systém vyznačuje jednoduchou manipulací. Beznákladové a bezpečné větrání pro zahradní jezírka ! Díky výkonnému solárnímu panelu a akumulátorové schránky je . Solar Air S solární vzduchovací čerpadlo vhodné pro udržení správného klimatu pro rybičky v zahradním jezírku.


Kompletní solární systém pro vzduchování a okysličování vody vzduchem. Solární kompresor byl navržen pro rybníčky a další venkovní použití.

Solární vzduchové čerpadlo Vhodné pro akvaristy Univerzální solární čerpadlo, pomocí baterie lze zprovoznit vestavěný konpresor který vhání vzduch. Stačí položit na vodní hladinu a při rozsvícení slunce se automaticky spustí . Tím zabezpečí dostatek kyslíku vodním obyvatelům. Solární modul napájí kompresor, ten vhání vzduch přes hadici do vzduchového. Díky vysoce výkonnému solárnímu modulu a akuboxu je provzdušnění rybníčku zajištěno i po západu slunce. Výkonný solární modul (Wp) nabije . Provzdušňovač je vybavený integrovanou baterií, do které se ukládá . Součástí balení je 50cm dlouhá hadička a provzdušňovací kámen . Upevněte plastové kolíky na solární panel tak, jak je to znázorněno výše, a solární panel připevněte.


Nižšie nájdete tovar v internetových obchodoch, ktorý . Srovnejte ceny produktů internetových obchodů. Nově přehlednější a rychlejší. This Pin was discovered by olga gonova. Discover (and save!) your own Pins on Pinterest. Využíváním našich služeb s jejich používáním souhlasíte . Plovoucí provzdušňovač jezírka vč.


Découvrez des idées sur le thème Produits Et Technologie.

Informations complémentaires. Toto zařízení by nemělo chybět v žádném zahradním jezírku, a to zejména v teplých letních měsících.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky