pondělí 15. června 2015

Obkládání koupelny video

Krok za krokem se seznámíte s pracovním postupem při obkládání koupelny – od nanesení. Předposlední díl seriálu o rekonstrukci panelového bytu v Benátkách nad Jizerou. Tentokrát bude obkládat koupelnu. Který sádrokarton se hodí do koupelny?


Dlaždice v koupelně nebo kuchyni jsou nejen praktické. Chystáte se renovovat koupelnu ?

Podívejte se, jaké produkty značky PCI použít a jak krok za krokem postupovat. Your browser does not currently. Koupelna bývá nejmenší místností v bytě či domě. Ovšem práce s jejím zařizováním je největší.


A také nejnáročnější a nejkomplikovanější. Obložení koupelny je činností, na kterou si můžete troufnout ve chvíli, kdy jste alespoň trochu zruční. Existuje přitom několik pravidel a postupů, . Obkládání koupelny : tipy od profesionála.

VIDEO : Dřevěné modely jsou dokonale funkční. Hledáte ty správné obklady do vaší koupelny ? Stavební etapa: obklady, dlažby - Stavba domu zařízení koupelny a WC - Stavba domu. Video je sice v angličtině, ale vše je dobře ukázané, takže srozumitelné i. Plánujete rekonstrukci kuchyně nebo.


Před samotným obkládáním koupelny musíme odstranit nečistoty, maltu a ostatní nerovnosti. Důležité je vyrovnání stěn a následná penetrace. Přemýšlíte o tom, že vaše koupelna nebo kuchyně potřebuje nové keramické obklady ? A přitom se vám nechce utrácet za řemeslníky? Jak správně obkládat koupelnu ? Na tomto videu se můžete podívat na postup krok za krokem.


Obklady a dlažba je stejně tak balena. Nejjednodušším řešením je nalepit obklad přímo na obklad bez osekání a likvidace starých obkladů. Toto řešení je však použitelné pouze v . V prostorách se stálou vlhkostí, např. Po zaschnutí akryzolu se nanese lepidlo weber.


V interiéru mohou být použity obklady ze savého střepu, tzv.

Koupelny patří mezi prostory zatížené krátkodobou, avšak. Keramické opravdu kvalitní obklady nebo dlažba. Při plánování nové koupelny nebo rekonstrukci té stávající hrají důležitou roli obklady.


Potřebuje předem nějaké povrchové ošetření? Jejich výběrem totiž výrazně ovlivňujete nejen celkový . Pokud se provádí pokládka dlažby v mokrém prostoru koupelny , provede se hydroizolace disperzní těsnicí hmotou SE (pro interiér) nebo .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky