úterý 30. června 2015

Držáky na trubky

Trubkové příchytky hydraulických trubek nebo hadic nábízí široký sortiment příchytek Série A od vnějšího průměru do 55mm, Série B (dvojité příchytky) od. Použití: Pro připevnění trubek , hadic a kabelů. TREMIS DRŽÁK JÍMAČE A TRUBKY DJ4D NA KROV.


Kovové díly kompletů držáků trubek dodáváme v provedení bez povrchové úpravy, v pozinkované verzi nebo v nerezi. Samotné objímky jsou z polypropylenu, .

Hledáte účinný a snadný způsob, jak zajistit trubky a hadice v požadované poloze na zařízení? Potom vám nabízíme držáky trubek a hadic. Nabízíme držáky hydraulických trubek-. Pevné nastavení sklonu madla. Připevnění ke zdi přes plotnu Ø mm pomocí . Konzole délka trubky 250mm, výška 200mm, průměr 28mm, na satelit nebo wifi anténu.


Držák kabelových trubek na sloup. Masivní hliníkový trubkový držák na trubky.

Součástí balení jsou dva ocelové pásky o délce 5m. Tyto pásky slouží k uchycení držáku na komíně. Naše firma se zabývá již 25let lisováním hydraulických hadic a ohýbání trubek CNC.


V sortimentu máme i speciální aditiva do nafty i olejů společně s . Upevnění jímacích tyčí JR a ochranných trubek OT k chráněným objektům. DJDc – držák jímače a trubky. DJD – držík jímače a ochranné trubky. DP-A3(DDP-CFPS 3) KRYCI PLECH - držák trubky -horní deska.


Detailní popis držák jímače a trubky do dřeva DJDbp zinek 160mm. Universální držák na hůl nebo berli. Vhodný pro upevnění kulaté nebo oválné trubky berle o průměru – mm. Trubka je v držáku zajištěna pevným . Objednejte si produkt Spona na trubky a držáky Multifix, Tru.


Povrchová úprava: černý komaxit. Nerez kartáčovaná Montáž na sklo do tloušťky mm. Vhodné pro zábradlí s průměrem 4mm. Objednací klíč: Materiál tělesa úchytky -xx.

Vyznačuje se jednoduchou instalací na sklo akvária. Specifikace: - vhodný pro sklo o tloušťce až . Ideální držák pro trubky a řídítka o průměru - 7cm. Nosiče na elektrokola jsou vhodným pomocníkem pro vození více nákladu, které naskládáte do brašen a ty zase na nosič.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky