úterý 23. června 2015

Redukce pb 2kg

Redukce vařiče Var pro 2kg PB lahev. Plnící adaptér-přepouštěč z 10kg do 2kg kyslíkové lahve. Adaptér( redukce ) z DE,AT na CZ plynovou lahev.


K vařiči VAR je možno přikoupit redukci, . MEVA Plynový ventil s bočním . Odtlačný ventil pro připojení PB 2kg CZ lahve.

Slouží jako redukce z PB 10kg na PB 2kg CZ lahve. Ventil našroubujte na PB 2kg CZ lahev a následně k němu . Pro připojení je nutná i připojovací sada s regulátorem. Umožňuje připojení regulátoru nebo redukčního ventilu. Ideální do karavanu a na cesty, máte tak jeden vařič pro všechny typy tlakových nádob v evropě (vyjma propichovací campingaz a malé 2kg pb bomby).


V případě potřeby ho lze našroubovat na ventil s výstupem W 28L na 2kg. Gril má přímo z plynové trysky vyveden tlakový . Náplň do tlakové láhve - Plyn: propan- butan ( PB ) - Váha: kg.

ODTLAČNÝ PLYNOVÝ VENTIL - REDUKCE. Primusu na 2kg Pb flasu v pripade dlhsieho kempovania. Přechod z většího závitu ( PB 10kg, PB 33kg ) na menší( PB 2kg ). Campingaz Sada pro připojení spotřebičů k PB lahvi. Jelikož mám dvě 2kg PB lahve chtěl.


Srovnejte ceny produktů internetových obchodů. VAR redukce na 2kg PB bombu najdete a porovnáte na Srovnanicen. Nově přehlednější a rychlejší. Potřebuji poradit s přechodem z 10kg PB lahve na 2kg lahev. LPG má taky redukci na PB flašky.


Běžná PB lahev je použitelná maximálně let od poslední platné revize. Přátelé, nemáte někdo zkušenost s výměnou českých 2kg PB bomb v Itálii? Případně pokud nejde vyměnit, dá se vzít v Itálii něco na zálohu . Těsnění do regulátoru PB lahve 2kg 13x18xpryž. Var redukce pro připojení vařiče na bombu Meva – Skladem.


Dobrý den, koupil jsem u vás gril Enders Clever a potřebuji ho připojit na standardní 2kg PB lahev. Pro kg propan-butanovou bombu hledám kompatibilní redukci pro napojení hadice ke kahanu. PB láhev se závitem W 2LH na.

Ví někdo, kde se dá v Praze sehnat za . Ekotez adapter pro přepuštění PB pro soupravu FGR3vč. Adapter slouží pro přepouštění propanu z běžných 2kg CZ propanových lahví do 5kg lahví FGR.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky