úterý 2. června 2015

Plastové průchodky pro kabely

Kabelové průchodky plastové. Gumová průchodka pro kabel o průměru 4mm, montážní o. Spirála pro úhledné vedení kabelů od podlahy k desce pracovního stolu. Měkké průchodky vyráběné z PVC (obsahuje DEHP) nebo termoplastické pryže (TPR).


Průchodky dodáváme dřevěné, plastové a kovové. Chrání elektrické kabely při průchodu ocelovými plechy.

Náš sortiment obsahuje průchodky membránové, šroubovací, plastové a kovové. Domů › kancelář › kabelové průchodky › průchodka na kabely 60K. Vše skladem, dobré ceny a rychlá doprava.


Abychom Vás mohli kontaktovat, zanechte nám prosím svou e-mailovou adresu! Provedení průchodky umožňuje demontáž kabelů a montáž kabelů nových v té samé průchodce. RJ nebo kabelem s micro-USB . Plastové se vyrábějí v podobných odstínech a barvách jako průchodky na kabely. Hliníkové jsou neupravené nebo v povrchové úpravě bronz či zlato.


Výběrové tabulky pro kabelové průchodkové desky z plastu strana 50–59.

Vývodka, kabelová, průchodka , na, kabel , plastová , PVC, plast , kabelové, průchodky , Charakteristika: Standardní průchodky PG jsou vyráběny podle normy IEC . Plastová kabelová průchodka o průměru mm, pro plastovou skříňku jističe IP 55. Běžně používané kabelové vývodky jsou z plastu (například z polystyrolu), tedy ze stejné. Gumové průchodky jsou vhodné na ochranu napájecích a repro kabelů v místech , kde by.


Velmi tenká okenní průchodka pro datový kabel UTP se zásuvkami konektorů RJ45. Vhodná především pro plastová. Plastové průchodky na kabely do rozvaděčů slouží k utěsnění průchodu kolem kabelu. Chrání také kabel aby se nepoškodil při protažení do rozvaděče. Známe průchodky vyrobené z mosazi, plastu , nebo nerezu.


Plastové kabelové průchodky zajišťují bezpečné upevnění kabelů a vodičů v rozvaděči s . Po osazení do výřezu v zařízení se průchodka upevní plastovou kontramaticí. Prachotěsná kabelová průchodka pro kabely průměr mm. Samozhášivý plast poliamid Neoprenové těsn. V pátem pokračování se budeme věnovat zavedení chrániček a kabelů do komory pomocí těsnících průchodek. Maloobchodní cena s DPH, Kč.


Velkoobchodní cena bez DPH, 60 . Polyamidová kabelová vývodka s maticí, včetně těsnění pod matici. Polyamid (PA nebo též Nylon) splňuje certifikaci hořlavosti UL V- teplotně odolný v . Seznam produktů Desky s průchodkami pro kabely.

Vysoká stabilita formy plastových rámů díky kovové vložce .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky