čtvrtek 18. června 2015

Mechanická ucpávkaprincip

Ucpávka je druh těsnění, kterým se zamezuje průchodu oddělených kapalin a plynů kolem os, hřídelí, tyčí, táhel a plunžrů, které procházejí skrz oddělující . Vyvážená mechanická ucpávka strana 8. Nevyvážená mechanická ucpávka strana 8. Vyvažování mechanických ucpávek strana 9. Konkrétní materiálovou kombinaci vyberte prosím níže.

MECHANICKÁ HŘÍDELOVÁ UCPÁVKA. Funkční princip mechanické ucpávky Správná funkčnost mechanické . TL břitové těsnění a TS mechanická ucpávka. Princip odstředivého čerpadla spočívá ve využití odstředivé síly, která působí na přepravovanou kapalinu.


Ponorné vřetenové čerpadlo HC- 75S. Podložky jsou obvykle tenké kusy rů. Jak prodloužit životnost mechanické.

Agitátor těsnění má dobrou odolnost. Pracovní princip těsnění čerpadla . K dispozici s rámem umožňujícím výsuv kozlíku z hydrauliky – „ princip zpětného. MINIFLUX pracuje na principu axiálního odstředivého čerpadla. Princip je takový, že první čerpadlo dodá kapalině energii a takto vstupuje do dalšího . Dvojitá mechanická ucpávka PoUžití Rozvod vody, zvyšování. V VLASTNOSTI: Nerezové provedení Princip čerpadla - odstředivé . Obrázek 12: Princip systému Back-Pull-Out.


Ucpávka v podobě O-kroužku je obzvláště vhodná pro aplikace, kdy jsou čerpadla často rozebírána. U čerpadla SCPP se nabízí dva druhy ucpávek: jednoduchá mechanická ucpávka nebo dvojitá mechanická ucpávka s. Měřicí princip : elektrochemický. Princip vřetenového čerpadla vynalezl na začátku třicátých let francouzský technik RENE MOINEAU, zakladatel PCM. Jednoduchá mechanická ucpávka.


KSB jediný výrobce, který sleduje systematicky a úspěsně konstrukční princip radiálně dělených čerpadel. Konstrukce a funkční princip. C_ - dvojitá mechanická ucpávka Cartrige, API plan (beztlakový zásobník),.

Mechanická zámka na blokovanie súčastí motorového vozidla. F_, _3_ - odlehčená mechanická ucpávka. Standardní mechanická ucpávka je vyměnitelná jako kazeta bez nutnosti demontáže motoru.


Dělená spojka a kazetová mechanická ucpávka.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky