úterý 9. června 2015

Manometr glycerinový

Pro měření tlaku vzduchu, vody, . Specifikace: Katalogové číslo : 81. Poznámka ilustrační foto , tlakoměry jsou odeslání, jak je popsáno. Manometr glycerinový spodní 0-BAR.


Speciální druhy manometrů mohou mít své vlastní názvy, např. MAG- manometr glycerinový.

Prodám glycerinový profi manometr - MPa, průměr 1mm. Hledáte glycerinovy manometr ? U každého zboží si můžete zjistit i jeho dostupnost nebo. Rozsahy v kPa (MPa):, Rozsahy v bar: -100. Panelové ukazatele, digitální zobrazovače, indikátory, ukazatele teploty, tlaku a jiných veličin, panelové . Preložiť slovo „ glycerínový manometer “ zo slovenčiny do nemčiny.


Množství: PŘIDAT DO POPTÁVKY. Tento produkt nie je momentálne k .

Otřesuvzdorné provedení, glycerinová náplň usnadňuje odečtení měřeného tlaku. Objednejte do 21:0 zaslání téhož dne. GLYCERINOVÝ TLAKOMĚR SE SPODNÍM PŘIPOJENÍM. Otrasuvzdorné prevedenie, glycerínová.


Hlavné znaky: Rozsah merania od bar do bar. Glycerínový manometer bar - lineárny. Vonkajší priemer manometra mm. Tlakoměr otřesuvzdorný ( glycerínový ) s bronzovou pružnou trubicí, se spodním přípojem, průměr 1mm. Pro plynné a kapalné média, které nepůsobí . Matica KMna tyč prevodovky domiešavač AM- 369.


Ložisko vypínacie spojky kompletné domiešavač AM-369. DNZV -gly manometr pro měření tlaku oleje, s glycerinem, zadní vývo. Hadica x mm LDPE bar. Hydraulické manometry běžné i podtlakové se spodním nebo zadním vývodem. Třída přesnosti manometrů.


Vložka pneumatického ventilu AKO DN. Byl mi doporučen glycerinový manometr , pro přesnější měření, přeci jenom na tomhle manometru ta ručička lítá. Výbava: Vodní filtr, glycerinový manometr , pojistný ventil, sání s ochranou proti zamrznutí, ventil přepínání tlaku a standardní tryska Základní ráProfilová.

Osobne používam na nadstavenie tlaku obyčajný manometr na ňom je hadička s koncovkou. Musíte použít manometr s tlumením. Kulový kohout s teploměrem a připojením na manometr.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky