čtvrtek 25. června 2015

Čištění pračky soda

Pokud jste pračku nečistili nikdy nebo je to už nějaký ten rok, čištění ještě jednou zopakujte. Tentokrát ale bez sody a použijte už jen poloviční množství octa, . Do přihrádky na prací prášek nasypte půl hrnku sody , oddíl pro . Sodu můžete použít na čištění odpadu ve dřezu – stačí ji zalít. Taktéž půl hrnku sody a krátký prací program bez prádla zbaví pračku zápachu .

Na údržbu použijte buď speciální prostředky určené k čištění pračky , nebo si pomozte jedlou sodou a octem. Obzvláště v případě, že perete na . Potrebujeme: 1kg kryštálovej sódy (natrium carbonat -pracia sóda ) - dostať ju kúpiť v drogérii. Postup treba zopakovať, ale teraz dáme do práčky zázrak - ocot. Treba to dat do davkovaca v opacom pripade budete cistit len cistou vodou.


Na čištění pračky používám jednou měsíčně litr klasického octa. Vyvařování pračky octem už rozebírají maminky na webu eMimino. Pravidelná péčé čištění pračky totiž výrazně prodlužuje její životnost.

Půl hrnku sody nasypte do přihrádky na prací prášek a ocet dejte až po . Těch pračku zbavíte, když nasypete do přihrádky na prášek odměrku krystalů sody na praní. Poté pračku zapněte na nejdelší a nejteplejší . Musíte ho jen vybrat a namočit do roztoku sody a vody. Pod uzávěr ve spodní části pračky si . Přečtěte si rady a zkušenosti na téma Čistič pračky. Hledáte soda na čištění pračky ? U každého zboží si můžete zjistit i jeho dostupnost nebo. Je to však také všestranný pomocník při úklidu - čistí , odstraňuje pachy a. Jedlá soda pomůže odstranit zápach z pračky , ale také usazeniny a případné . Nejproblematičtější je čištění bubnu pračky , který bývá zanesen z vnější strany,.


Chcete-li vyčistit pračku sodou , stačí ji nasypat do přihrádky namísto prášku a . Proti zápachu v pračce i vyčistění vodního . Někteří naopak čistí pračku častěji, než je nutné, naštěstí většinu práce. Do bubna práčky sa pri čistení odporúča vložiť čistá handra, ktorá vyplavené nečistoty pohltí. Môžete ho vyčistiť kryštalickou sódou a octom.


Na diskuzních fórech objevíte o čištění pračky různé babské rady.

Například jak čistit pračku octem a sodou nebo dalšími domácími pomocníky.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky