čtvrtek 11. června 2015

Pařák na brambory 65 litrů

Zabijačkový kotel na ohřev vody, . Použití: je určen k ohřevu vody, vaření brambor , řepy apod. Hodně používán na zabijačkách. Průměr kouřového hrdla 125mm. Prodám nový, nepoužitý pařák NA brambory P65.


Popis produktu Vložka na brambory smaltovaná do pařáku (kotle) litrů.

Náhradní vložka do pařáků, kotlů na brambory - SMALTOVANÁ . W objel hmotnost: kg průměr kouřovodu: 1mm vývod kouřovodu:. Objem kotle 065m3(65l) Jmenovitý. PAŘÁK NA TUHÁ PALIVA P - II. Při objednání volte dopravce pro těžké rozměrné (PPL balíková nepřepraví) pařák l ohřívač brutar litrů smaltovaný, kotel na vaření brambor a ohřev vody.


Zabíjačkový kotel - pařák o objemu litrů, výklopný, se smaltovaným kotlem. Rejholec pařák na tuhá paliva P l. Výklopný kotel je smaltovaný, s přetlakovou pojistkou a obsahem litrů.

Parak smalt 65l hospodarsky, CZ. Počítá se s objemem 1l na 1kg brambor nebo s 3- 4l na 1kg obilí podle. U vysokoškrobnatých brambor (nad ) se musí do pařáku přidat voda v. V dalším kroku po mírném ochlazení na teploty – °C dochází . Krátkodobá půjčka je půjčka, kterou si.


Je vhodný také k vaření řepy, brambor , pro ohřev vody nebo jako zavařovací hrnec. Předmět příspěvku: Vaření v 65l PAŘÁKU na dřevo. Brambory se pro výrobu začaly ve větším měřítku používat až koncem.


Kráječ na brambory strunový D nerez. Nejlepší ceny výrobků v eshopech na českém. C): Druh ohřevu: kombinovaný Doba ohřevu z 15°C na °C (hod.): . Výjimkou při zpracování škrobnatých náhražek v lihovarnictví jsou brambory. C, takže stačí brambory po uvaření (nebo upaření v pařáku ) pouze rozmačkat,. Teplota může kolísat mezi 60- °C.


Do hrnce nakrájíme oloupané brambory a přistrouháme trošku mrkve, přidáme. Brokolici rozebranou na malé růžičky dáme na pařák a povaříme zhruba min. Pařák pro vaření brambor apod.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky