pondělí 18. ledna 2016

Průmyslová čerpadla grundfos

Dodáváme čerpadla pro otopné soustavy, systémy klimatizací, zvyšování tlaku kapalin a další. V našem sortimentu najdete oběhová čerpadla, ponorná čerpadla, kalová čerpadla, domácí vodárny, průmyslová čerpadla , čerpadla pro vodohospodářské. Průmyslový rozsah obsahuje řady CR, CRI, CRN a CRT.


Dále také odstředivá čerpadla pro průmyslové aplikace, . Spring naar Čerpadla pro průmyslové aplikace - Čerpadla pro průmysl (vysokotlaká, dávkovací,). Součástí výrobního sortimentu jsou č.

Jsou vhodná jako čerpadla na vodu, pro zásobování vodou, odvodňování, hasící. Grundfos Hilge - sanitární čerpadla pro . Moderní oběhová čerpadla představují nepostradatelnou součást otopných a klimatizačních systémů i průmyslových a výrobních technologií. Potřeba vody a její dopravy v průmyslových procesech rok od roku vzrůstá. Kalová a ponorná čerpadla , čerpadla pro průmysl.


Prodej průmyslových čerpadel v Přerově a. Závlahová technika, ruční tlakové zkoušečky, čerpadla - prodej, servis, náhradní díly, poradenství. Nabízíme domácí vodárny a oběhová čerpadla pro vytápění či klimatizace. Tepelná technika a průmyslová chemie .

GRUNDFOS – domácí vodárny a čerpadla. Elektronický systém k posílení tlaku vody. Jednofázová elektronická domácí vodárna s integrovaným frekvenčním měničem, který řídí regulačním systémem . Vřetenová čerpadla - průmyslová. Příbram nabízí čerpadla, domácí vodárny, ponorná. Půjčujeme ponorná kalová čerpadla.


Jediný časopis věnovaný průmyslové údržbě na úrovni asset managementu v ČR! Instalace čerpadla by měla umožnit pohodlný přístup k čerpadlu a provádění. Vyrábí se v provedeních, která se liší maximálním tlakem. Nejprodávanější jsou pro H=45m (MQ 3-45) a H= 35m (MQ 3-35).


Objemová čerpadla s tuhým kovovým rotorem a pružným pryžovým statorem pro čerpání kapalin všech viskozit včetně obtížně tekoucích médií. Dodáváme oběhová čerpadla, ponorná čerpadla, kalová čerpadla, domácí vodárny, průmyslová čerpadla. Divize průmyslová čerpadla HORIZONTÁLNÍ ČLÁNKOVÁ. Ponorné rozebíratelné čerpadlo do úzkých vrtů s vysokou účinností,.


Kvalitní čerpadla na vodu, kalová čerpadla za nízké ceny, čerpací zařízení. Výkon čerpadla : 6W 4V 1.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky