středa 6. ledna 2016

Perlátor s kloubem

Perlátor je určen k montáži na běžnou baterii, zajišťuje provzdušnění proudu vody, čímž dokáže uspořit až. Perlátor s praktickým kloubem je určen pro umyvadlové či dřezové baterie. Materiál: mosazPovrchová úprava: chromPravidelným.


Osvědčená klasika mezi perlátory. Perlátor na kloubu, možnost přepínání (volba mezi sprškou a proudem). Při použití perlátoru dochází k významné úspoře .

DPH( ): 6Kč (Eur). Obchod se zaměřením na koupelny. Specializace: obklady, dlažby, vany, vodovodní baterie, sprchové kouty, koupelnové doplňky, stavební chemie.


Skladová dostupnost: Na cestě ! Toto zboží naleznete také v . Při jeho použití dochází k významné úspoře vody. Nabízí možnost přepínání (volba mezi sprškou a proudem). Perlátor dlouhý s přepínačem, vnitřní závit F22x chrom a plast .

Jsou voděodolné a mají pevný pásek s očky na kroužky. Překlady z češtiny do angličtiny, francouzštiny, němčiny, španělštiny, italštiny, . Nákup bez rizika: dní na vrácení. Určitě si vyberete také další Baterie výrobců , elleci, ETA. Zboží si můžete vyzvednout již . Naše cena: 37- Kč (včetně DPH).


Cena: 1Kč Bez daně: 1Kč. Robiť s nami celý projekt sa oplatí! Doprava zdarma a doručení do hodin u vybraných produktů.


Obrázky u zboží mohou být v některých případech pouze ilustrativní a nemusí zcela přesně postihovat všechny detaily. Výsledek hledání pro dotaz perlator s kloubem prepinaci fala. Perlátor chrom kloubem a spořičem Vhodný na bidet Navíc redukce Moderní vzhled Šetří vodu Snadná manipulace díky kloubu. Perlator s kloubem najdete a porovnáte na Srovnanicen. Srovnejte ceny produktů internetových obchodů.


Nově přehlednější a rychlejší. Hlídacího psa mohou využívat pouze registrovaní uživatelé. Umyvadla Ekoperlátor PoštovnéZdarma.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky