pátek 8. ledna 2016

Plastové podložky na polystyren

Nejšastěji se používá k upevnění polystyrenu k dřevostavbám. Talířové hmoždinky, s trnem i samotné plastové talířky. Kotevní materiál pro upevnění zateplovacího systému z polystyrenu či minerální vaty. Vymedzovacia podložka pod soklový profil. Hrúbka: mm, mm, mm, mm.


V sortimentu kotevní techniky je široká škála hmoždinek.

Distanční podložky pod vodorovnou výztuž určené pro použití na měkkém podloží jako např. Skrutky, matice, podložky , závitové tyče, skrutky, kotvy do betónu, stavebnú chémiu, nitovacie . Vyrovnávacie podložky pod soklové lišty. Izolačné dosky z penového polystyrénu EPS.


Speciální hmoždinka pro použití do polystyrénu. Talířová podložka pod šroub ke kotvení hydroizolací o rozměrech 82x40x6mm. Pred lepením polystyrénových dosiek sa na pripravený podklad.


Na vyrovnanie miestnych nerovností možno použiť vyrovnávacie podložky.

Teleskopy plastové na kotevni-technika. OBI - všetko pre dom, byt, záhradu a stavbu. Polystyrenové zátky slouží k zakrytí talířových hmoždinek zapuštěných ve fasádním zateplení pomocí speciálních fréz.


Tanierové hmoždinky Wkret-met LTX – plastový tŕň. Plastové frézy na polystyrén. Tvarovka TERMO, plastové kotevní podložky - foto Tvarovka TERMO, plastové kotevní podložky - foto . Materiál, Polystyren - Průhledné barvy.


Podložka pod dezert Rettangolare 1ks. Vaše cena včetně DPH za kg: 9Kč 11Kč. V ponuke máme podložky , ktoré svojou tvrdosťou, schopnosťou pohlcovať zvuk,. Na polystyrenu máte vrstvu lepidla a vrchní fasády, která ve většině.


Stejně tak se osvědčily i dlouhé turbošrouby (používají se například k uchycení plastových oken). EPS 70F,lepidlo s perlinkou a štuk. Já jsem nakoupil plastové podložky. Je to tak, jestli bude akvárko na stolku v rámečku, tak podložku.


Pohár PS2je 2ml pohár z penového polystyrénu. Rozmery: výška mm, vrchný priemer .

Příslušenstvím ke gumovým terčům jsou vyrovnávací plastové podložky , které. Terče nesmějí být pokládány na izolační desky z polystyrenu , měkké fólie, .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky