čtvrtek 14. ledna 2016

Obinadlo barevne

V katalogu nemáme podrobnější informace o obinadlo barevne. Níže naleznete zboží v internetových obchodech, které odpovídá vašemu dotazu. DAS gesunde PLUS elastické obinadlo barevné slouží jako prevence při přetížení a chrání před zraněním. Pro mnohostranné použití při práci, ve volném čase . Samodržící obinadla PrimeCob zajišťují trvalý a stejnoměrný tlak, jsou prodyšná, lehká a tenká. SOS Cuts = obinadlo na zastavení krvácení.


Menší řezná poranění, povrchové krvácení – rychlé zastavení krvácení pomocí komprese. Trvale elastické krátkotažné obinadlo se samodržícím efektem. Vhodné jako podpůrný obvaz při zranění nebo sportovní bandáž. Srovnejte ceny produktů internetových obchodů. Nově přehlednější a rychlejší.


Jde tedy o pružnou nelepivou samofixační . Jednotlivé otočky jsou fixovány na principu suchého zipu, což umožňuje snadné. Mollelast fixační elastické obinadlo k fixaci kloubů a kónických částí těla, kde bezpečně sedí a nesklouzává. Jako podpůrný obvaz pohybového systému a na doléčení onemocnění žilního systému.


Elastické dlouhotažné obinadlo. Samofixační obinadlo Yate set ks. Sádrový rychloobvaz s krémovitou konzistencí a pórovitou strukturou. Fixační hadicové obinadlo Tubifast 5cmx10m. Hadicové obinadlo pro fixaci krytí a obvazů.


Vaše internetová lékárna s více než. Pro fixační obvazy všech typů. Obinadlo mulové MULINO, ks. Zářivé barevné náplasti pro děti i dospělé, elastický mikroporézní. OBINADLO PRUŽNÉ HADICOVÉ PRUBAN VEL.


Domácí LÉKÁRNIČKA - barevně označené kategorie jsou vhodné do cestovní lékárničky :-) Teplota, bolest. Odstranění: Sádrové obinadlo lze odvinout, odstřihnout pomocí. Idealtex je elastické dlouhotažné obinadlo , vhodné jako podpůrný obvaz pohybového. Velikosti jednotlivých obvazů (podle částí těla) jsou barevně rozlišeny. Z barevně označených písmen sestav tajenku.


Jelen prací gel na barevné prádlo (35l) 30praní. Napiš telefonní číslo zdravotní . Linteo Classic Kuchyňské útěrky XXL 2vr. Maximálně silný, bavlněný, elastický tejp.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky