úterý 26. ledna 2016

Automatické splachovače pisoárů

Sanela automatické splachovače pisoáru s infračerveným, radarovým splachovačem nebo piezo tlačítkem. Součástí komfortnějších typů pisoárů bývá také bezdotykové splachování , které obvykle funguje na principu senzoru pohybu. Automatické splachovače pisoáru s radarovým nebo senzorovým splachovačem. Sanitární elektronika Sanela.


Infračervené splachovače pisoárů.

Radarové splachovače a zákaznické radarové splachovače. Pisoáry s radarovým splachovačem, integrovaným zdrojem. Automatický splachovač pisoáru s elektronikou ALS do rámů Geberit č. Množství splachovací vody je nastavitelné změnou doby splachování. Hygienicky proplach nastavitelný až 1hod.


Dodání ZDARMA SAPHO PS02B - senzorová splachovací sada pro pisoáry. Senzorová splachovací sada pro pisoáry pro 4xAA baterie. Splachuje automaticky po použití pisoáru a doba splachování je z výroby optimálně nastavená.

Stejně jako u teplotního splachovače jsou . AUP je samostatná kompletní sada pro automatické splachování pisoárů určená pro keramiky pro samonasávací sifon a se zadním oplachem. SANELA SLPsplachovač pisoáru 9V, nástěnný, automatický. TECHNICKÉ PARAMETRY TĚLESA SPLACHOVAČE : Výška: 1mm. Kdy registruje osobu několik sekund stojící před . Kolo NOVA pisoár přívod zadní, automatické splachování.


Prezentace se věnuje účelu a použití pisoárů a bidetů pro předmět Technologie,. Ke spláchnutí dojde po vystoupení ze snímané zóny. Splachovače jsou automaticky nastavitelné.


A utomatické splachovače pisoárů. Keramický pisoár s automatickým splachovačem. Automatická umyvadlová baterie s napájením 6V (4xAA baterie 5V), je určena pro . Sestrojili jsme elektronické čidlo pro bowlingové dráhy, hodinový pohon pro teleskop, automatický splachovač pisoáru nebo vibrační přístroj na hubnutí.


Podstropní splachovač pisoáru SLP 11. Vlastnosti: - splachovač určený pro montáž na stěnu nad pisoár do výšky až ,m. PIR splachovač je elektronické zařízení s vlastním napájecím zdrojem, který. Nejčastější použití tohoto modulu je pro automatické splachování pisoárů na .

Pisoár s automatickým radarovým splachovačem a integrovaným zdrojem. B-II automatický pisoár AZP (keramika GOLEM od výrobce Jika - Laufen) je pisoár s automatickým splachovacím zařízením, využívající pro bezdotykové . Pro zabudování do montážních prvků pro pisoáry s ovládáním zepředu.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky