úterý 19. ledna 2016

Infuzní pumpy a dávkovače

NOVINKOU je přenosný stříkačkový dávkovač , mobilní injekční pumpa ONYX na. Existují dva typy infuzní techniky - lineární dávkovače neboli perfusory, které pro podávání léčiv používají injekční stříkačky, a infuzní pumpy , . Lze nastavit dva režimy objemu infúze : v dolním režimu až 9ml je . Ověřené infusní volumetrické pumpy IVAC a TERUMO . Spolehlivá VOLUMETRICKÁ INFUZNÍ PUMPA k přesnému dávkování a udržování dávkovací rychlosti. Zejména infuzní pumpy Argus, lineární dávkovače , injekční dávkovače ,.

Možnost programování rychlosti a objemu nebo objemu a doby infúze. Snadno omyvatelný infúzní stojan sloužící k zavěšení infuzního roztoku. Nástupce infúzní pumpy Ivac 59 Ivac 591. Horizontální volumetrická pumpa s dotykovým displejem a velmi jednoduchým . Představujeme Vám pumpu nové generace, s vysoce přesnou infuzní technologií švýcarské výroby, infuzní pumpu a lineární dávkovač série CHROMA.


Uživatelské rozhraní je stejné pro infuzní pumpu i pro lineární dávkovač. INFUZNÍ VOLUMETRICKÁ PUMPA ARKUS 4určená k dávkování. Základní principy a technické řešení peristaltické pumpy.


Nikdy nebyl infuzní systém tak malý a lehký, jako je nyní.

Ať potřebujete lineární dávkovač nebo infuzní pumpu , jednoduchý modul nebo . Princip infuzních pump a jejich bezpečnostní prvky. Použité přístroje: analyzátor infuzních pump Fluke IDA infuzní pumpa Terufusion TE-1NW injekční dávkovač Terufusion TE 331 . Název: Část 73: INFUZNÍ PUMPY A DÁVKOVAČE - DOPLNĚNÍ SPACE. Stručný popis předmětu: Předmětem této části VZ je dodávka . Firma CODAN ARGUS AG je tradiční švýcarský výrobce infuzních pump a lineárních dávkovačů.


Lineární dávkovače ARGUS řady 606S pracují se všemi běžnými injekčními . Infuzní sestavy , KARIM,PMDV. Terapie kontinuální subkutánní infuzí inzulinu (CSII) inzulinovou pumpou je v současné době metodou léčby, která nejvíce napodobuje fyziologickou sekreci . LŮŽKO JIP – INFUZNÍ TECHNIKA - LINEÁRNÍ DÁVKOVAČ – KUSŮ. Dávkovače zajišťují bezpečné a přesné dávkování farmak. Alaris GH a Alaris GH Guardrails). Mezi základní vlastnosti infúzní pumpy patří nastavitelná rychlost dávkování , znázornění celkového podaného objemu infúze, změnu rychlosti.


Vyjádření OZT: nesplněny požadavky - infuzní pumpy a lineární dávkovače malých rozměrů a váhy(max do 2kg), . Na této stránce: INFUSORY - ambulantní jednorázové dávkovače infuzních roztoků - chemoterapie. Předmětem této veřejné zakázky je právní závazek vybraného účastníka tohoto zadávacího řízení řádně a včas provést . Další povinnosti prodávajícího. Set se vkládá do části pumpy k tomu určené.

Na kapkovou komůrku se napojí kapkový senzor, kterýje spojený s infuzní pumpou (obr. ). Jan Veřejné zakázky Jesenická nemocnice, a. Infúzní pumpy a lineární dávkovače. Leták k produktu Pumpa REPEATER a BAXTER INFUSOR . Při dávkování roztoků s okrajovou viskozitou (olejových roztoků) je vhodné využít. Do některých infuzních pump je možné vkládat standardní infuzní sety, některé.


Název, druh veřejné zakázky a popis předmětu.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky