úterý 26. ledna 2016

Prodám ruční pumpu na studnu

Vyberte si co potřebujete z aktuálních inzerátů v kategorii Zahrada bazar: pumpa. Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte nepoužívané zboží na . Prodám ruční pumpu , čerpadlo. Inzeráty ruční pumpa na studnu - aktuální inzeráty na Sbazar. Byla používaná jen dvě sezony, plně funkční včetně .

Prodam ruční pumpu na naftu a pod. Za trochu námahy se při čerpání vody ze studny obejdete bez elektřiny. Nabízíme pumpy na vodu v oblíbeném standardním provedení, . Inzerce - pumpa na studnu , inzeráty.


Prodej, chata, m Opatov v Čechách. Klasická ruční litinová pumpa pro studny Standard II. Výrobce Ostatní značky, prodej v sekci. Autorizovaný prodejce Ostatní značky.

PUMPA ruční výška 70cm, nostalgické čerpadlo Nabídka. Povedlo se mu vynalézt pumpu na . Očištěná a natřená základní . Ruční Pumpa Na Studnu Sigma NP 75. Podle hloubky Vaší studny se určuje typ pracovního válce. V závislosti na druhu a hloubce studny je volen odpovídající průměr a typ pracovního válce (kopané studny ). Kč, nový vodoměr 4Kč, ruční pumpu do studny hl.


Ano není problém ho stáhnout, nebo přeložit. Jsme obchodní firma provádějící poradenství, prodej a servis v oboru čerpací techniky, montáže ručních pump , domácích vodáren a elektrických čerpadel včetně . LUX Kožené těsnění pro pákové ruční pumpy. Vodu a teplo do vašich domácností, prináša špecializovaná spoločnosť BELUMI PUMPY. Starou ruční pumpu na studnu 5Kč. Přichází doba využití vlastních studní.


Z důvodu neustálého zdražování pitné vody vám naše firma nabízí kvalitní větrné a ruční čerpadla „FLORIŠ“. Dále koupím i betonový půlený záklop studny. Je určena pro vyčerpání vody pokojové teploty z plastových barelů o obsahu 1litrů . HP - v ceně je pouze podstavec HP - obyčejný, zelený - Kopro STANDARD Ilustrační foto základní provedení, zelená barva Toto je STANDARD - je.

Nejvýkonnější foukadlo na trhu. Vhodné pro oddíly, půjčovny, cestovní agentury. Lodě už není třeba po nafouknutí dotlakovat ruční pumpou … Dostupnost: . Toto čepadlo do studny je nejen velmi výkonné, ale také spolehlivé.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky