čtvrtek 28. ledna 2016

Plastové úchytky na nábytek

Plastové levné nábytkové úchytky. Nábytková dětská úchytka Bibi stříbrná (Nábytková úchytka knopka Bibi stříbrná matná). Sháníte moderní nebo retro úchytky na nábytek ? Vyberte si kovové, mosazné, porcelánové, keramické, plastové , rustikální, dřevěné úchytky , ale také méně . Hettich Nábytková úchytka Haida mosaz antik kartáčovaná mm.

Prodáváme úchytky , knopky a věšáky Siro pro Váš nábytek , kuchyň. Vítáme Vás v našem designovém e-shopu. Nabízíme úchytky , knopky a věšáky Siro na nábytek , do kuchyně. Kovové, dřevěné, plastové , dětské, ethno, rustikální. Nábytkové úchytky a madla se rozlišují především podle rozteče, tj.


PLASTOVÉ úchytky Počet produktů: 4. Zde naleznete nábytkové úchytky - knopky dřevěné, kovové, hliníkové, rustikální, keramické, plastové pro Váš nábytek nebo kuchyňskou linku. Stačí najít, párkrát kliknout a vysněný nábytek je na cestě k Vám.

Stylové, moderní i tradiční úchytky ke kuchyňským dvířkům různých tvarů, materiálů. GUBBARP z bílého plastu je skoro až sametově hebká na omak a . Vybírat můžete ze široké škály materiálů i barev. Postavte si kuchyni dle svých představ s. Popis: pouzite plastove uchytky , vse do paru. Nabízíme kuchyňské úchytky , nábytkové úchytky , kovové úchytky do kuchyně, dětské úchytky , plastové úchytky SIRO.


SIRO se perfektně hodí jako úchytky do kuchyně, do koupelny, na nábytek atd. Taktéž v této kategorii naleznete knopky a plastové úchytky. Pro moderní typy kuchyně zde máme i odpovídající úchyty a knopky z plastu , nebo z kovu. Materiál: lamino, plastové úchytky , korpusy skřínek v provedení bílá.


Snažíme se Vám tak vycházet vstříc, abyste si mohli zvolit nábytek dle Vámi. Bylo použito na dětský nábytek. Více než tisíc dřevěných, kovových a kombinovaných úchytek k dodání do druhého dne, úchytky na kuchyňskou linku, úchytky na skříně, dětské různobarevné.


Jsou uchyceny zezadu 2x šroubem M4. Zařazeno v kategorii: Pisoáry, urinály , . Zásuvky mají plastové nebo kovové úchytky a zámek. Přístavné kontejnery mají zásuvky, místo pro PC a výškově stavitelné nožičky.

Nábytkové zápustné úchytky jsou určeny především pro výrobu posuvných dveří. PŘIPRAVUJEME Náhradní díly pro plastové shrnovací dveře. Zápustná kovová nábytková úchytka , Nelina, rozteč 96mm. Společnost SUNAP - plastové součásti je předním dodavatelem plastových součástí pro nábytek , strojírenství, elektrotechniku, stavebnictví a další obory.


Ke každé skříňce dodávám úchytku zdarma. Chcete-li však ke své kuchyňské lince jiné úchytky , podívejte se do této nabídky. Jsou zde jak plastové úchytky , tak.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky