pátek 22. ledna 2016

Instalatér žamberk

Instalatérství a topenářství Žamberk a okolí. Vybrat si můžete z firem v okolí, třeba Sefir, s. Jaroslav Flekr, Topenářství . Odborný výcvik je zajišťován na Odloučeném pracovišti stavebních oborů, Zemědělská 84 Žamberk. Pobočka Žamberk – voda topení plyn.


Odborné vzdělávání žáků oboru instalatér.

Vzdělání v sedmi tříletých učebních oborech a ve třech oborech zakončených maturitní zkouškou. SŠ OŘS ŽAMBERK a PARDUBICKÝ . E(elektro podavač) , T(tkadlena a chemický úpravář). E, IZ( INSTALATÉR -ZEDNÍK). Délka studia: 3leté denní studium. Městský kulturní podnik - FIDIKO Žamberk - filmy, divadla, koncerty, provoz širokoúhlého kina v Divišově divadle,.


Provoz střední školy zajišťující výuku tříletých oborů truhlář, zedník, instalatér , číšník, kuchař, prodavač a cukrář. Naši soutěžící Martin Betlach a Marek Navrátil z 3. První místo v kategorii instalatér patří družstvu SOŠ Žamberk.

Celkově se ve třech kategoriích – zedník, tesař a instalatér – účastnilo žáků z slovenských. Apr Na šesti speciálních „zámeckých“ pracovištích se účastníci zaměří na poznávání základů oborů cukrář, číšník, instalatér , klempíř, kuchař, . Střední škola obchodu, řemesel a služeb, Žamberk Zámecká Žamberk. Natěrači Žamberk a lakýrníci Žamberk - Natěračství Žamberk provádí nátěry, natěračské.


Místo: Žďár nad Sázavou, Smiřice, Žamberk , Nová Paka, Klatovy, Turnov, Lomnice nad Popelkou,. Jul Čtyřicetiletý Luboš Cafourek je svérázný instalatér z vesnice Tuchlovice u Prahy. Místo konání, Fidiko - Divišovo divadlo ( Žamberk ). SŠ obchodu, řemesel a služeb Žamberk s počtem bodů 1na 5. VODA - TOPENÍ - PLYN realizujeme také v městech Hradec Králové, Vamberk, Žamberk , Rychnov nad Kněžnou, Letohra Ústí nad Orlicí, . TECHNOhrátky však zaujaly výkony čerstvé absolventky oboru instalatér Diany. Jako instalatér a topenář působím v celé České Republice, převážně v Pardubickém kraji, zejména pak ve městech Pardubice, Žamberk , Ústí nad Orlicí, Česká . Dispečerka - web na podporu řemeslníků - Hledám řemeslníka v okrese Ústí nad Orlicí, obor - INSTALATÉR , Voda, Topení, Plyn Jan Škraňka. Vyzkoušet nyní Topenářství Žamberk s. Miroslav Krejsa Žamberk , Evropská databanka, Zámečnictví, nástrojářství.


Vrtači při stavebních činnostech Žamberk. Manuální zručnost (v oborech elektrikář, instalatér , zedník apod.).

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky