středa 27. ledna 2016

Držák hydraulických trubek

Trubkové příchytky hydraulických trubek nebo hadic nábízí široký sortiment příchytek Série A od vnějšího průměru do 55mm, Série B (dvojité příchytky) od. Použití: Pro připevnění trubek, hadic a kabelů. Držáky hydraulických trubek a hadic.


Naše firma se zabývá již 25let lisováním hydraulických hadic a ohýbání trubek CNC. V sortimentu máme i speciální aditiva do nafty i olejů společně s .

Kovové díly kompletů držáků trubek dodáváme v provedení bez povrchové úpravy, v pozinkované verzi. Držák hydraulických trubek RBPR 3komplet - pro trubky d=25. Výroba hydraulických hadic včetně koncovek, oprava a výroba hydraulických válců a. Honované trubky přesné bezešvé a svařované Ha H9.


V naší nabídce najdete hydraulické systémy, šroubení, rychlospojky,. Váš partner v oblasti hydrauliky. Nabízíme široký sortiment hydraulických prvků a strojních součástí na jedné adrese.


DP-A3(DDP-CFPS 3) KRYCI PLECH - držák trubky -horní deska.

Držák na hydraulické trubky , lehká řada, PP komplet. V nabídce naleznete PA trubky , vložky, držáky pro jednu nebo dvě trubky atd. Pohon ohýbačky s držáky kluzných válečků, vrchním držákem kluzných . Doporučuje se použití pro trubky a hadice s max.


TS 1 TS 14-kolejnicový držák. Pokud i tyto držáky někdo odborně odstranil, potom je nutné se postavit za. Dodávají se buď jako celek pro montáž na trubku řízení, nebo jako nástavce, které se. Ověřené kontakty z katalogu firem Najisto. Držák pod tašku, s výškou trubky 400mm,pr.


Robustní hydraulická ohýbačka trubek k rozměrově přesnému ohýbání trubek do 90°. Vrchní držák kluzných válečků se stranově posuvnou deskou pro kluzné . Armujeme hydraulické hadice, pneumatické hadice a průmyslové hadice. Nabízíme hydraulické šroubení, rychlospojky, držáky , hydraulické trubky , kulové. Dodací lhůta (dny), Na dotaz. Hydraulická ohýbačka trubek XOTL CNC je primárně určeno do.


Naše firma nabízí službu řezání, ohýbání hydraulických trubek všech rozměrů. Konzultace provádíme telefonicky i na prodejně.

Zašlete nám poptávku služby a. Montáží se rozumí zkompletování litinového držáku s pákou na hydraulický. NÁSTĚNNÝ DRŽÁK PRO HYDRAULICKÝ VYROVNÁVAČ. Připojení k rozdělovači vnějším závitem G 1“, osová vzdálenost trubek 1mm. Robustní, kompaktní ohýbačka trubek s uzavřeným, údržbu nevyžadujícím hydraulickým systémem.


Těžká řada DT-TK-1T1T (Těžká řada - trubka ). Těleso držáku - těžká řada CP typ 1-9. Sháníte vysokotlaké hydraulické hadice s koncovkami nebo šroubení?

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky