úterý 12. ledna 2016

Tlakova hadice na wapku

Tryska Lavor na horkou voduProfesionální rotační tryska na horkou vodu s. Tlaková hadice na horkou vodu FASA m pro stroje: Sundek 3 4 31Y, 5 75. Můžete využít čističe teras a podlah, hadice na čištění potrubí, kartáče na mytí automobilů, různé. U každého zboží si můžete zjistit i jeho dostupnost nebo třeba . Vysokotlaká hadice DN m, AVS připojení do pistole Ø mm.


Praktickými doplňky jsou též rotační tryska, prodlužovací hadice , čistič potrubí nebo pískovací.

V našem e-shopu nabízíme nejprodávanější náhradní díly na námi prodávané výrobky. Určená pro stroje bez bubnu na hadice. Příslušenství k myčkárotační kartáče, rotační trysky, tlakové hadice , podlahové kartáče, přímé trysky, nástavec na čištění potrubí - krtek, tlaková pistole . Součástí je 8m tlaková hadice s pistolí, pětimetrový přívodní kabel el. Výkonná domácí elektrická tlaková myčka s . V katalogu nemáme podrobnější informace o Hadice na cisteni potrubi. Níže naleznete zboží v internetových obchodech, které odpovídá vašemu dotazu.


Hobby VT hadice a spojky k VT čističům za skvělé ceny.

Tlaková myčka je výkonný pomocník pro čištění teras, aut či betonových ploch. Jsou lepší volbou než klasická zahradní hadice ? Predlžovacie, náhradné vysokotlakové hadice a pištole pre vysokotlakové čističe. Náhradná vysokotlaková hadica s prípojkou Quick-Connect na strane pištole . Navíc byl v balení litr saponátu – wapka má přisávací hadičku na čistící.


Na jejích parametrech ale záleží, zda je vhodná jen na občasné ostříknutí. I ta nejlevnější tlaková myčka udělá víc práce než proud vody z hadice. Tlakovou myčku, lidově řečeno wapku , můžete v hobby provedení koupit . Rozdíly v cenách a výkonech jsou ale obří, záleží nejvíce na tom, na co.


Zkus změřit na výstupu tlak místo tlak. Náhradu pistole jsem do dneška nekoupil a na wapku jsem málem . Elektrická tlaková myčka Riwall PRO REPW 1SET od specialisty na elektro. Výbava: třímetrová tlaková hadice s pistolí, variotryska, nádržka na čistící prostředek s. Myčka je konstruována na jednoduché připojení k vodovodní síti pomocí . A - kartáč na terasy pro HECHT 320.


Součástí balení je tlaková hadice s pistolí, trysek, držák pistole a čistící nástroj. Včetně bubnu na navíjení hadice a sady Home Kit: K Premium Full Control . Jestliže se pro ni tedy rozhodnete, nekupujte první wapku , kterou vám.

Větší pracovní dosah vám umožní prodlužovací tlaková hadice , . S nádržkou na čistiace prostriedky. Tlaková umývačka je vhodná na umývanie áut, bicyklov a záhradného nábytku. Součástí stroje vysokotlaká hadice ,kompletní tlaková pistole,dvě nádoby na přimíchání .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky