pátek 8. ledna 2016

Pochozí rošty

Pokládáte podlahu a potřebujete podlahové rošty pro nerušený odvod vody? Pozinkované či surové rošty z ocele, pro stavbu ocelových lávek či pro podestu na ocelové schodiště. Nabízíme podlahové rošty a pororošty, schodišťové stupně.


Nejširší nabídka ocelových mřížových podlahových roštů na českém trhu, poradenství. Tyto rošty mohou přenášet velká zatížení. Výrobce ocelových odporově svařovaných a lisovaných podlahových roštů a schodišťových stupňů Lichtgitter.

E-shop s podlahovými rošty , schodišťovými stupni, mřížovými rošty , ocelovými rošty , rohožemi a výrobky z roštů. Naleznete zde i nadnormativní skladové závoby . Rošty jsou výrobky z kompozitních materiálů na bázi pryskyřice a vláken. Díky vysoké životnosti jsou ideální náhradou za kovové rošty zejména v agresivním . Zobrazené upevňovací prvky jsou vhodné výlučně pro pochozí rošty. U-profilem, celková výška 2 nebo mm, žárově pozinkovaný v lázni, pochozí. Používají se při stavbě schodišť, pochozích lávek, tribun, zábradlí apod.


Podlahové rošty se využívají jako moderní stavební prvek. Kompozitní podlahové rošty jsou určeny pro podlahy obslužných plošin a lávek, pro zakrytí šachet nebo jiných otvorů v komunikacích, ve výrobních a provozních.

Každé křížení je nosné díky vzájemnému zalisování profilů. Schodišťový stupeň z tahokovu. Mřížové rošty a rámy jsou dodávány samostatně. Tato úprava je užitečná, a často také vyžadována v místech, kde pochozí rošt přichází do styku s tekutinami a jinými kluzkými látkami, kde hrozí . Pevná pochozí lávka bez kolíbky, bez vzpěry roštu , síla vnitřního ocelového materiálu 2mm, šíře prvku 250mm.


Odporově svařované rošty jsou označovány jako SP z německého Schweißpreß. Pochozí střešní prvky je souhrnný název pro . Použití: pochozí přelivové rošty okolo venkovních i vnitřních bazénů. Materiál: AISI 3(zaručuje odolnost proti bazénové chemii) Rošty se dodávají standardně . Lisovaný rošt typ P, páska-páska. Antikorozní ochrana žárový zinek.


Bau: systémy vstupních rohoží, kobercové rohože a bazénové rošty nejvyšší kvality. Více než padesátiletá tradice. Povrch roštu je kompletně zinkovaný.


Tento rošt už má pro použití jako pochozí lávka na OK poměrně masivní nosný pásek, který bylo třeba . V kapitole ocelové kanály naleznete nabídku kabelových roštů , kabelových žebříků a ocelových perforovaných nebo plných kanálů PUK a podparapetních . Poptávka: pochozí ocelové rošty , Praha - již před vámi poptával zákazník na AAApoptávka. Zkuste to také, služba je zdarma.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky