středa 27. ledna 2016

Lano na šplh 3m

Lano na šplh z přírodní ze 1 juty značky KV Řezáč. Tento model lana je velmi silný, neodírá se a nehnije. Na jednom konci je zakončené.


Materiál: 1 juta Dĺžka: m Hrúbka: 35mm Nosnosť: 5kg. Vhodné i jako dekorace do interiéru či exteriéru. Umístění: dětská hřiště, sportoviště, tělocvičny apod.

V nabídce naleznete kvalitní lana ze 1 juty vhodná na šplh nebo přetahování. Nabízíme také tréninková lana, díky kterým můžete zlepšovat celkovou . Popis: Kategórie: Ostatné - švihadlá a laná. Poslouží jak výkonnostním sportovcům, tak při školním tělocviku.


Lano je vyrobeno stáčením lněného . Napište první recenzi tohoto produktu. Pokud chcete určitou barvu volejte nám na naše kontatkní číslo a dozvíte se jaké barvy jsou momentálně na skladě. Veľkou výhodou je predovšetkým pri vonkajšom použití, že odol. Internetová prodejna na platformě Zoner InShop 4.

Vše od sportovního oblečení po výživu, či poháry. Pokud budete mít specifický požadavek např. Poslúži ako výkonnostným športovcom, tak pri školskom telocviku. Velkou výhodou je především . V cene nie je zahrnuté poštovné . Lana, řetězy a příslušenství, LANO NA ŠPLH pr. Vyrábíme kvalitní Lana na šplh a Přetahování za bezkonkurenčí ceny.


Skladem výběr průměrů, metráže. Na horním konci záplet- oko s kroužkem, na spodním konci ukončeno prošitím a bandáží. Pre ďalšiu inšpiráciu sa pozrite do kategórie Hojdačky, kde nájdete . POKORNÝ SÍTĚ iba za 1EUR.


Lezení na žebříku je vhodným cviče- ním k posílenísvalstva nohou, paží a trupu a. Vodorovné upevněnížebříku umožňuje kovovýsto- jan ve výškách od do m. Konopné lano , vyrobené na Slovensku, o priemere 40mm Vám zabezpečí dokonalý úchop pri vašich každodenných šplhoch. Lano vhodné jako škrabadla pro zvířecí mazlíčky, na dekorační účely, k uvazování stromků,. Kvalitné lano s dĺžkou metrov a priemerom mm.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky