pátek 14. října 2016

Skleněný demižon 50l cena

Zvenku zaprášený, ale uvnitř čistý. Vyberte si co potřebujete z 1aktuálních inzerátů demižony. Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte nepoužívané zboží na největším internetovém . Skleněné demižóny určené k fermentaci vín, piv, a různých tekutin.


Plastové odnímatelné pouzdro umožňuje důkladně umýt demižón a současně chránit sklo.

VILLA ITALIA BIANCO VINO DI TAVOLA 5. Cena 1ks v koši EUR, bez koša EUR. Zátka korková k demižonu - l , baleno po ks. U každého zboží si můžete zjistit i jeho dostupnost nebo třeba porovnat ceny a ušetřit.


Predám podľa výberu : l opletený demižón za cca 1E , l sklenený za . Sklenený demižón s uzáverom, s uchom, objem l. Demižon 5L opletený - bužírka. Vaša cena s DPH: EUR (13SKK) .

Po zvolení vybraného variantu sa zobrazí príslušná cena. Rôzne veľkosti sklenených demižónov, ktoré môžete využiť pri výrobe vína i na skladovanie alkoholu. Porovnání cen demižon skleněný l , srovnání cen demižon skleněný l na portálu HLEDEJCENY. Sklenené demižóny sú opletené plastovou bužírkou, ktorá demižóny chráni proti rozbitiu. Súčasťou opletenia demižóna je tiež ucho pre.


Prodám skleněný demižon o obsahu litrů. Výroba: 2-týdnů od zaplacení zálohy ve výši z ceny. Popis: Skleněný demižon k uchování lihovin.


Predam 50L demizon s košom cena :10e. Objem 10l - cena 1Kč, 15l - cena 2Kč, 20l - 3Kč, 25l - 3Kč, 50l bez. Sud širokohrdlý plastový 50l. Koštýř skleněný 1l - 2Kč - krátký, plastový hobok s víkem 220l - 1ks 4Kč (ks ), plastové plné.


Denní aktualizace a srovnání cen i služeb. V této kategorii najdete konve s širokým hrdlem 20l, 30l i 50l. KEG sudy o objemu 50l a 30l s plochým nebo kombi naražečem.


Predám sklenený l demižón bez úpletu s plastovým uzáverom. Ceny v prodejně VÚVč Dol včetně DPH a spotřební daně.

Medovina - skleněný demižon litrů. Dolské kvasinky hlubokoprokvášející a živná sůl (na l ) balení.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky