úterý 18. října 2016

Silikonové masážní baňky sada 8ks

Profesionální sada masážních silikonových baněk pro masáže ve wellness i. Anticelulitidová baňková masáž . NOVINKA - akce Sada obsahuje 8ks silikonových baněk po dvou kusech odkaždé barvy (červená,modrá,zelená,bílá), vhodných k baňkové masáži i klasickému . Nabízíme masážní baňky z kvalitního českého skla, ze silikonu anebo také sady plastových baněk. Silikonová masážní baňka - mm - sada ks - bez krabičky.

Je vhodná pro maséry a terapeuty. U tohoto produktu není zaručena barevnost. Baňky mohou být colorovány, vždy jsou však.


Sada masážních baňek z lékařského silikonu ve lněném pytlíku a špičkový masážní olej, který zabezpečí dokonalou kluznost a pěstící efekt pro pokožku, . Sada ks masážních baněk z medicínského silikonu pro tradiční čínskou medicínu i na redukci celulitidy pro profesionály i domácí použití. Skladem Sada obsahuje 8ks silikonových baněk vhodných k baňkové masáži i klasickému. Baňka silikonová masážní - L.

Su-Jok baňky gumové baňky silikonové sada ks sada ks sada ks . Vhodné pro maséry a terapeuty. Doplněk pro ošetření celulitidy. Masážní baňky 36mm, silikonové Masážní baňka je vhodná nejen pro maséry a terapeuty, ale též pro domácí použití.


SADA BANĚK S PEVNÝM HROTEM A MAČKACÍM MÍČKEM V sadě je ks. V nabídce je také silikonová baňka , kterou bych doporučila pro začátek, stačí Vám. SADA masážních silikonových baňek ve lněném pytlíku a masážní.


Hot Stones - sada v bambusové krabičce, ks. Baňky ks Tato baňkovací sada je vyrobena z vysoce kvalitního a snadno se čistí . Vysoce kvalitní masážní baňky z odolného polykarbonátu. Nyní tomu ale ůžete výrazně pomoci domácí masáží -na bázi vacupressu. V katalogu nemáme podrobnější informace o masážní baňky sada.


Pátradlo - černobílé kladívko. Sada informačních ampulí určená k testování zátěží na přístroji - pro testování. Deky pro relaxační cvičení (outdoor) ks.

Prodám sadu baňek 90mm - 1ks 65mm - 15ks 50mm - 7ks 40mm - 8ks. Exkluzivní plastové baňky s balonkem, sada obsahuje ks zpevněných baněk vhodných k. Klíčová slova: masážní stůl, ergonomie stoje, vyrovnávací cvičení, masážní. DV kurz baňkování a moxování, - hlubokým zánětem žil.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky