čtvrtek 6. října 2016

Pračkový ventil před nástěnou baterii

Mezikus vodovodních baterií pro připojení pračky - meziventil za baterii. Určeno pro instalaci před nástěnnou baterii pro přípojení pračky nebo myčky na nádobí. Pračkový ventil před nástěnou baterii se zpětným ventilem . Skladem, ihned k odběru ks.


Doporučená cena včetně DPH, 225. Název, Cena (bez DPH), Cena s DPH, Množství. Rohové ventily neboli roháčky z pochromované mosazi a také meziventily. Kohout pračkový , se zpětnou klapkou, s filtrem a růžicí, pochr.


Rohový ventil s filtrem může také ochránit před poškozením perlátory, kartuše či nápustní ventily. Srovnejte ceny produktů internetových obchodů. Tato nabídka od prodejce roxonmarket byla archivována dne 21.


Ventil pro připojení pračky za nástěnnou baterii s mezikusem. Prodávám repasovanou nástěnnou baterii , rozteč 1mm, nové vršky, perlátor a. Před každým nádržkovým nebo tlakovým splachovačem musí být na přívodu vody. Sestavy umyvadel a – s nástěnnou (dřezovou) baterií ; 118 . ROHOVÉ VENTILY CF51Kombinovaný roháček 3/8” x 1/2” x 3/4” CF3019. S ventilem pro pračku Za nástěnnou baterii s.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky