úterý 11. října 2016

Ppr tvarovky ekoplastik

PPR tvarovky koleno t kus nátrubek a redukce Ekoplastik. Potrubí a tvarovky jsou spojovány polyfůzním svařováním, které zajišťuje silné. Celoplastové trubky EVO a vícevrstvé . Systém je určen pro tlakové rozvody pitné (studené) vody, teplé vody a vytápění. Tvarovky pro tlakové rozvody určené ke svařování více.


Ne každý systém PPR je Ekoplastik PPR. Stejně jako minulý rok jsme i pro letošní rok připravili některé novinky v systému Ekoplastik PPR. Trubky a tvarovky tohoto systému tvoří . Nestandardní PPR - tvarovky a produkty pro provizorní použití mají - na rozdíl . TECHNICKÉ PARAMETRY: Průměr: 63xmm Tlaková třída: PN Materiál: PP-R - pro změnu průměru potrubí u tvarovky - pro rozvody studené ( pitné) . Určeno pro závitové spojení . PPR kompenzační smyčka PN 2 průměr 40mm.


Systém tvorí trubky a tvarovky z polypropylénu typu ( PPR ). PPR , trubka Stabi s hliníkovou vložkou, trubka. Wavin EKOPLASTIK PPR redukce . Rozvody vody, topení, plynu, vzduchu - PPR trubky a tvarovky , měděné trubky a. Hladké potrubí a tvarovky Pazderna; Korugované a žebrované systémy. PPR , EKOPLASTIK , STABI, FIBER, izolace, izolační trubice, . Vnútorné rozvody vody, rozvody vody z ppr , výrobca rúr a tvaroviek z ppr , výrobca rozvodov vody z ppr , ppr rúry a tvarovky , plastové rozvody vody, slovenský . PPR trubky a tvarovky PVC odpadní tvarovky ,Geigry-lapače Sanitární keramika Umyvadla Sporáky elektrické Sporáky na tuhá paliva Sprchové vaničky . Drenážne tvarovky Príslušenstvo k potrubným systémom. Výrobca: PEŠTAN , WAVIN Ekoplastik s.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky