pondělí 24. října 2016

Plastové misky jednorázové

Plastové misky na polévku 5ml PS, výhodné balení. Nabízíme široký sortiment jednorázového plastového nádobí. Plastová miska vhodná pro servírování jídel, polévek, atd.


Misky , vaničky a kbelíky ( plastové ). Víčko průhledné pro misky hranaté 1ks.

Vybírejte plastové misky s víčkem do 5-ti minut dle Vašich potřeb! Termo jednorázové misky z penového polystyrénu, vaničky a kelímky. Miska oválná s víčkem 3ml, ks. Dezertní miska Dish 1ml transparent.


Jednorázové plastové sklenice. S miskami zvládnete náročný catering, prodej potravin i . Nápojový jednorázový plastový pohárek je vyroben z PP materiálu. JEDNORÁZOVÉ NÁDOBÍ - KELÍMKY NA PIVO - TERMO KELÍMKY NA KÁVU.

Pokud chystáte rodinou oslavu, nebo párty či grilovačku, můžete použít jednorázové nádobí. Hledáte kvalitní plastové nádobí na jedno použití? Speciální plastová miska uvnitř s výčnělky, které zabraňují psovi hltat potravu. Tepelná svářečka pro plastové misky s víčkem. V naší bohaté nabídce najdete také jednorázové nádobí, např.


ALU miska (vanička), rozměru 2x 1x 40mm, prodáváme. Vyberte si plastové misky kulaté 1ml bez registrace! Ekologické jednorázové nádobí - polévkové misky a talíře z vláken cukrové třtiny, bez plastů , těžkých kovů a chemikálií. Přírodní alternativa k plastovému . Kvalitní misky z bílého polypropylenu pro jednorázové použití.


Pro oslavy nebo jen na posezení s rodinou či kamarády oceníte jednorázové misky pro rychlé občerstvení. Jsou vhodné pro pikniky v přírodě, při táboření i na. Velmi kvalitní grilovací misky jsou ideální na pečení masa, ryb nebo zeleniny, u. Jedná se o plastové jednorázové nádobí. V nabídce naleznete lžíce, nože, vidličky, příborové sety, papírové misky a tácky a také kelímky na limo a pivo.


Naopak lisované rašelinové květináče či tablety poslouží pouze jednorázově. Podložné misky , MALOSPOTŘEBITELSKÉ BALENÍ plastové a papírové jednorázové nádobí dekorované sady papírového nádobí podnosy a tácy z umělé .

Toto jednorázové nádobí je vyrobeno z vysoce kvalitního, recyklovatelného polystyrenu – nabízí. Prodej obalových materiálů přímo od výrobce.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky