středa 26. října 2016

Čert na ucpaný záchod

Ucpaný záchod je běžným problémem, který se alespoň čas od času vyskytne snad v každé domácnosti. Mísa je plná páchnoucí vody s . Průlomem jednadvacátého století v oblasti údržby toalet by se mohl stát zlepšovák jihokorejského vynálezce. Přes mísu se přilepí fólie, která po . Zařízení představuje pevná fólie, která se připevní na okraj mísy speciálním silným lepidlem.

Když pak záchod spláchnete, fólie se vyboulí. Podívejte se na jednoduchý návo jak uvolnit ucpaný záchod. Bude vám stačit trocha toaletního papíru a libovolný kuchyňský čistič. Na ucpaný záchod není zrovna nejpříjemnější pohled.


Ra jak na ucpaný záchod , je mnoho. Zdá se, že záchod se vždy ucpe v ten nejméně vhodný okamžik. Naštěstí, ve většině případů můžete ucpaný záchod vyčistit sami a . Manža v práci a my máme ucpaný wc ,ale to tak že hodně.

Pokud doma nic po ruce nemáte, existuje udělátko zvané „ čert “. V mnohých případech dochází k ucpání toalety tím, že do ní jdou příliš objemné předměty, . Ucpal se Vám odpad a nevíte co s tím? Ucpané odpady - u dřezu, umyvadla, vany nebo wc pomalu odtéká nebo už vůbec neodtéká voda. Obyčejné prošťouchnutí je někdy málo a instalatér je dneska děsně drahej a navíc si na vás udělá čas až někdy za dva.


Libový návod z Koreje, jak odblokovat ucpaný záchod. Uz nevím co dělat dokážete mi nekdo poradit? Keď potom záchod spláchne, fólia sa vyduje.


Opakovaným zatlačením na ňu vznikne tlak, ktorý toaletu až zázračne rýchlo uvoľní. Nie je podstatné, či je záchod uchatý jedlom, papierom, prípadne mal niekto podstatne viac stolice ako je množné spláchnuť, prvou pomocou je . Poraťe prosím někdo jakým chemickým přípravkem vyčistit ucpané WC. Nebo kde se dá koupit ruční pumpa na čistění WC. Zásadně neparkujte před školou, pokud nechcete mít urvané stěrače, ucpaný výfuk, poplivané sklo.


Jo, ještě před otevřením školy si dojděte na záchod. Odsát lze i ucpávku na potrubí od WC. Neviete náhodou niekto o nejakých pumpách s nádstavcami, ktoré sa používaju na vodovod.

Ak doma nič po ruke nemáte, existuje výtvor nazývaný “ čert ”. Kúpite ho v obchodoch s vaňami a toaletami, bežne dostupný nie je. Upchatý záchod patrí medzi problémy, ktoré má nejedna rodina. Odpad ucpaný plastovým víčkem. I kdyby s vámi šili všichni čerti , tyhle svůdníky si označte nálepkou „nepoužívat“.


Instalatér, který vám přišel zprovoznit ucpaný záchod. Hlavou mi probíhá kaleidoskop vzpomínek na poslední tři týdny. Tak teď budu trošku malovat čerta na zeď. Záchod mi teď jde pouze do první části jímky, do druhé to mám ucpané .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky