čtvrtek 27. října 2016

Kalové čerpadlo gude

Přípojka motoru 2V Výkon motoru 4W Max. Robustní kalové čerpadlo , určené k odčerpávání silně znečištěné vody z výkopů, jímek, stok, odpadních kanálů apod. Popis a specifikace ↓Ke stažení (návody a dokumentace). Profesionální kalové čerpadlo , určené k odčerpávání znečištěné vody z výkopů, jímek nebo bahnitých jezírek v náročných podmínkách stavebnictví, . Teleso čerpadla je vyrobené z plastu, obežné koleso z .

Ponorné kalové čerpadlo určené na odsávenie silne znečistenej vody zo šácht, potokov, rybníkov a pod. Variabilne nastaviteľný plavákový spínač. Nákup bez rizika: dní na vrátenie. Robustné obežné koleso z liatiny, teleso čerpadla z liatiny a ušľachtilej ocele, vrátane plavákového spínača.


Určené na použitie v stavebníctve, pri. S plavákovým spínačom na ochranu pred chodom naprázdno, teleso čerpadla z plastu, obežné koleso z norylu. Napájací kábel RNF s dĺžkou m, tepelná . S variabilne nastaviteľným plavákovým spínačom, plášť čerpadla z ušľachtilej ocele, m prípojný kábel, obežné koleso z .

EU - HARTES SK Trenčín - Autorizovaný distribútor GÜDE technika , dom-dvor-záhrada-dielňa-stavba. Poradíme najpredávanejšie produkty kategórie čerpadlá gude. Plovákový spínač s ochranou . Inzerát Čerpadlo Gude v okrese Jihlava, cena 400Kč, od HolubarDavid na Sbazar. Hobby a záhrada ›Voda v záhrade › Čerpadlá ›Ponorné kalové.


Výkonné kalové čerpadlo , určené k odčerpávání silně znečištěné vody z jam, zahradních nádrží, zatopených sklepních prostor apod. Kalové čerpadlo Gude nefunkční. V tomto stavu nelze používat . Výše uvedená částka zahrnuje pronájem produktu na den. Výkonné elektrické čerpadlá - ponorné kalové a tlakové, ponorné do sudov a studní, ponorné na čistú vodu,.


GÜDE a zajišťuje záruční i pozáruční servis. Praktické kalové čerpadlo , určené k . Ponorné čerpadlo z ušľachtilej ocele s obežným kolesom z ušľachtilej ocele, mechnické tesnenie, plaváková automatika, napájací kábel s dĺžkou m, vrátane . Typ: kalové Zdroj napájení: elektrické Max. Srovnejte ceny produktů internetových obchodů.


Napájecí kabel H07RNF o délce 10m.

Nerezové ponorné kalové čerpadlo. OBI hobby market - Vaše jednička pro kutily, stavbu a zahradu. Jsme tu pro Vás, jsme Vám blízko a nabízíme Vám více než 20.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky