čtvrtek 27. října 2016

Hliníkový bazénový lem

Bazén s hliníkovým lemem pouze u nás! Madekop jako jediný z výrobců nabízí originální, designově hezký a hlavně praktický bazénový lem. Při výběru plastového bazénu je třeba zvážit, jak bude vypadat zakončení bazénu čili bazénový lem. Všeobecně používaná plastová trubice je . Betonový lem bazénu je vyráběn z .

Dílce bazénového lemu umožňují olemování bazénu pravoúhlého nebo oválného půdorysu. Tyto bazénové lemy svým vzhledem a barevností vhodně . Proto spolupracujeme s předními světovými dodavateli bazénových technologií. Speciální lem z eloxovaného hliníku ukončuje horní lem bazénu . V podstatě záleží na tom, jaké preferujete materiály a jaká barevná provedení budete . Bazénový lem by měl nejen lahodit oku, ale také být příjemný na dotek.


Bazénové lemy zabraňují vnikání nečistot do vody a jsou součástí každého bazénu.

Nad okrajem bazénové stěny, popřípadě vedle ní, se pak pokládá dlažba nebo. Bazénům ve tvaru obdélníku s ostrými rohy velmi lichotí hliníková lišta jako. Polykarbonátové bazénové zastřešení na hliníkové konstrukci je ideální volba pro Váš zapuštěný bazén. Proto jsme pro naše zakazníky ve spolupráci s renomovanými výrobci zajistili nabídku bazénových lemů , dlažeb, teras i dalšího sortimentu k finální úpravě okolí . Dielce bazénového lemu umožňujú olemovanie bazénu pravouhlého alebo ovalného pôdorysu.


Tieto bazénové lemy svojim vzhľadom a farebnosťou vhodne . Pomyselnou ozdobou bazénu sa môže stať originálny doplnok, takzvaný bazénový lem. Oblúkové, rohové aj rovné lemy sa používajú na ohraničenie . Lem slouží jako místo pro sezení a zároveň zabraňuje navátí listí a jiných nečistot do vody. Ochranná zakrývací plachta kruhová průměr m Zesílený obvodový lem , oboustranně laminovaná. Umělý pískovec je vyroben z . Zeptejte se na řadu Silver Line.


Hliníková konstrukce je vyrobena ze speciálně vyvinutých profilů, které jsou navrhnuty naší společností a na zakázku vyrobeny. Profily se od sebe odlišují jak. V základním provedení je hliníková konstrukce zastřešení bazénů opatřena.

Zdvih čela by měl být minimálně o mm vyšší, než je výška lemu , či překážky. Povrch pro montáž bazénového zastřešení musí být rovný a maximální odchylka. Bezpečnostní bazénová plachta je vyztužena hliníkovými nosnými trubkami, které jsou na pevno vevařeny do fólie. Plachta neleží na vodní hladině, ale .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky