středa 19. října 2016

Šplhací síť

Jestli jste v naší nabídce nenašli tu správnou síť podle Vašich představ, nevadí, vyrobíme Vám síť podle vašeho přání. Přesnou cenu sítě Vám sdělíme na . Síť ze stabilních plastových lan přináší dětem mnoho radosti. Vyrábíme lanové prolézačky a sítě na lezení a šplh.


Poradíme a navrhneme šplhací síť na míru. Průměr lana 16mm, příjemný materiál - UV stabilizovaný polyproppylén.

Sítě , lana, tyče a další doplňky na dětská hřiště vybírejte na hriste-piccolino. Oživte dětské hřiště šplhací sítí sestavenou z kvalitních lan a lanových spojení. Naše šplhací sítě splňují bezpečnostní požadavky a evropské normy.


PA stáčeného lana o průměru 16mm. Jen u Kutila Šplhací síť a další potřeby pro kutily. Pyramidová šplhací síť pro děti z výztužného lana KAXL včetně ocelového sloupu, kotev a římských šroubů Jedinečný design Vyrobeny z odolného výztužného . NET je jednouduchým a velmi oblíbeným doplňkem pro dětská hřiště BLUE RABBIT.


Lanová zařízení pro nejmenší.

Síť se upevňuje pomocí oček vodorovně nebo svisle na šplhacím lešení a poskytuje prostor pro dlouhé hodiny hraní. Upozornění: poslední kus skladem! Popis: Nová zahradní sestava . Nutnost nárazové plochy (m2) 15. Dopadová plocha (m) x 09.


PA, průměr 1 barva bílá, velikost ok 2objednejte na eshop. Hračka je vyrobena z banánových listů, kokosových vláken a ratanu. Německá firma Legler zaměřená na výrobu kvalitních dřevěných . Nadšení ze hry vystřídá příjemná únava.


Největší brněnské koupaliště se otevře v sobotu 16. Nabídne řadu vodních atrakcí jako tobogán, skluzavku či lezeckou . UV záření bez ocelové vložky fíkový zapletený uzel Dostupné barvy: . Síť je zhotovena z ocelových lan. Maximální profil hranolu konstrukce, na kterou je možné síť nasadit, je 10×cm. Sháníte šplhací sítě za příznivou cenu?


Více nehledejte a nakupte u nás v eshopu! Doručení kamkoliv v rámci celé ČR.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky