čtvrtek 27. října 2016

Parafínová vana komplet sada

Nehtyprofi parafínová vana DR5aromaterapie sada l. Parafínová Vana - Komplet sada - DOPORUČUJEME. Při objednávce nad 500Kč máte poštovné . Velmi praktická a šikovná souprava na ohřívání parafínu a na parafínovou péči s aromatickým voskem. Domácí parafínová kúra s aromaterapií.

K parafínové vaně dodáváme parafíny - dle skladových zásob. Pro úpné naplnění parafínové vany je třeba kg. Sada obsahuje parafínovou vanu, parafínový vosku 4g, froté rukavici na ruku,.


Vana na parafín - Mřížka - Igelitové rukavice - 2x termoizolační rukavice - 4x 45kg parafínový vosk. Denní aktualizace a srovnání cen i služeb. Masérské lehátko Masea Komplet židle , stůl , pouzdro na přenášení , x role vše v. Startovací komplet Nail Case Pro.


Inzerát telefon v okrese Hlavní město Praha, cena 100Kč, od Lucie na Sbazar.

Sada koupelnových doplňků Unimasa, bílá. Na motorce dělaná komplet elektrika, brzdové destičky, řetězová sada , . Co všechno obsahuje komplet balení Rychlé razítko s destičkou? Prodám kompletní vybavení na gelové nehty, sada obsahuje dvě UV lampy, odsávačku prachu, . Jedná se o samostatný systém air masáže tzv.


Upínací mechanizmus komplet pro Podolog Nova 3. NOVINKA Optimální, základní sada fréz, nezbytných pro rychlé a snadné ošetření nethů a pokožky nohou. Včetně certifikátu bud naha za 49- nebo komPlet s doPlňky a šaty za 69-. Patří k základnímu vybavení, stejně jako sada kroužků z umělé hmoty. Sběrná vana s odváděcí hadicí ○ Jednoduché ovládání ○ Řízení a dokumentace pomocí softwaru . Michaels je soubor tří produktů ke kompletnímu ošetření kůže.


Kč: Ceník - Středně dlouhé vlasy. K vaně lze dokoupit příslušenství (podporu, vanový odtokový komplet ) příp. Kožešinová předložka bílá, 1 polyester.


FANGO PARAFÍNOVÝ ZÁBAL NA RUCE FANGO je kvalitní parafínová lázeň s. Dezinfekční vana na nakládání endoskopů a drobných lékařských přístrojů do . Příslušenství : sada kroužků pro uložení baněk, víko s otvory na uložení zkumavek – není v ceně.

Zdobení na nehty GLITTER - třpytky, zdobící prach - sada 1. Naše vany slouží k provádění parafinových zábalu na rukou a nohou. Do parafínové vany je potřeba 2kg parafínové lázně.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky