středa 26. října 2016

Teka trouba

Objevte novou řadu vodovodních baterií značky Teka. Jedině trouba s funkcí Hydroclean se vyčistí pouze za pomocí skleničky vody a to již za 24minut. Teka Trouba vestavná HC 6ME. Cenově zvýhodněný set kvalitních kuchyňských spotřebičů TEKA obsahuje horkovzdušnou troubu, varný panel i digestoř.


Lépe vybavená mikrovlnná trouba zvládne kromě rychlého ohřátí pokrmu také rozmrazit jídlo z mrazáku nebo péct horkým vzduchem. Horkovzdušná trouba TEKA HE615 . Překlady z češtiny do angličtiny, francouzštiny, němčiny, . Objem trouby litrů programů pro přípravu pokrmů. Popis výrobku Záruční doba: roky Energetická třída: A Otiskuvzdorná úprava: Ano Pyrolýza: Ne Maxi gril s . VESTAVNÁ KOMPAKTNÍ ELEKTRICKÁ TROUBA TEKA HKE635. Multifunkční vestavná trouba TEKA v rustikálním designu. Re: Spotřebiče TEKA nároky n. Srovnejte ceny produktů internetových obchodů.


Nově přehlednější a rychlejší. V případě, ţe je instalována trouba na trvalo, musí být instalována. Maminky vědí, že Vestavná mikrovlnná trouba TEKA TMW 20.


BIT stojí na eMiminu nejméně. Připojte se na dětský bazar eMimino a nakupujte, prodávejte tam, . Už jste viděli novinky v sekci malé domácí elektrospotřebiče v BigBuy? Samostatná trouba TEKA HC 5černá disponuje tradičním konvečním ohřevem , grilem, mechanickou minutkou nebo panelem s úpravou proti otiskům prstů.


Kompaktní mikrovlnná trouba Smeg SC45MB výška 45.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky