pátek 28. října 2016

Sanitární keramika výrobci

KOMBI MÍSA - BEZBARIEROVÁ ZADNÍ VODOROVNÝ ODPAD. Sanitární keramika a koupelnový nábytek. Společnost představuje nejvyšší třídu na trhu. Nabízí designové výrobky pro architekty a . Pro výrobu keramických toalet vybíráme keramiku v nekompromisní kvalitě i provedení a .

Výroba koupelnového a sanitárního. SAPHO český výrobce sanitární techniky. Na výběr máte ze kategorií sanitární keramiky : Bidety, Pisoáry, Umyvadla,. V naší nabídce naleznete sanitární keramiku primárně od těchto výrobců.


Již více jak sto let je společnost Keramag jedním z předních německých výrobců sanitární keramiky. Cerrad je dědicem a pokračovatelem nejlepších tradic 80-leté historie výroby keramických obkladů a sanitárních výrobků. Výrobky splňují přísné požadavky . I v dalších letech je nabídka .

Informace o společnosti Roca a jejích produktech v sanitární keramice a koupelnách v České republice. Kvalitní sanitární keramika je základním vybavením každé domácnosti. Vyberte si u nás funkční a zároveň stylové a vkusné vybavení koupelny.


Nabízíme všechny prvky sanitární keramiky - vany, umyvadla, klozety či bidety. Značka Jika prakticky od svého vzniku suverénně zaujímá v České republice postavení jedničky mezi výrobci sanitární keramiky. Italský výrobce sanitární keramiky. Výrobce sanitární keramiky - velmi dobrá kvalita za.


Jsme tradiční švýcarská značka sanitární keramiky. Vyrábíme a dodáváme na trh veškeré vybavení. HANSGROHE - výrobce vysoce kvalitních baterií a sprch pro kuchyně a koupelny.


Chtěli bychom Vám představit španělského výrobce Gala, patřícího do skupiny Roca, který je označován jako největší producent sanitární keramiky na světe. Povrchové úpravy, které díky jedinečným vlastnostem usnadňují údržbu povrchu umyvadel, umývátek, klozetů a ostatních výrobků ze sanitární keramiky. Ideal Plus je povrchová úprava, která slouží k ochraně povrchu výrobku proti vodě a nečistotám.


Jaké záruky mám na sanitární keramiku Ideal Standard? Své výrobky nabízí nejen na českém a slovenském trhu, ale k . Výrobci : Aqualine (37), Area Ceramica (4),. Jedná se o navýsost funkční a spolehlivý výrobek ,.

Sortiment prodávaných výrobků proto zahrnuje různé cenové kategorie. V dalších letech se nabídka .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky