čtvrtek 6. října 2016

Wc kombi mísa s nádržkou

WC mísa i nádržka jsou v jedné krabici. WC kombi mísa s nádržkou - zadní šikmý odpa boční napouštění. Stačí pouze spojit nádržku s mísou dvěma šrouby. Splachovací a napouštěcí mechanismus je předinstalován v nádržce.


POZOR: dodává se bez sedátka, nabídku vhodných sedátek naleznete v souvisejícím zboží. Koupelny Bernold mají již let spokojené zákazníky. Jednoduchá instalace, příznivá cena. Vzhledem k jejich jednoduché instalaci představují ekonomickou variantu WC - není nutné cokoliv zasekávat do zdi. Alcaplast WC kombi Grand spodní odpad s úspornou armaturou Dual.


Jika WC kombi Lyra plus odpad vodorovný. Rádi zodpovíme veškeré vaše . Klasické wc, s nádržkou posazenou za zády, zaujme nejen cenou. Sanitární keramika LOSANGA je sérií zcela nových a jedinečných tvarů. Většina umyvadel z této série může být použita jako závěsná, na desku, nebo . Kombinační klozet s keramickou splachovací nádržkou nejlépe umožní rozehrát design elegantní série Mio.


Jeho další výhodou je univerzální způsob připojení . Cena je pouze za samotné WC kombi , sedátko je nutné objednat zvlášť.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky