úterý 13. února 2018

Zásahové hadice

D- požární, zásahová hadice. Klasická požární zásahová hadice složená z polyesterové tkaniny a tenkostěnné pryžové vložky EPDM. Zásahová hadice se spojkou složená z polyesterové tkaniny a tenkostěnné pryžové vložky EPDM.


Zásahové hadice jsou vhodné k čerpání agresivních . Standardní zásahové hadice v bílé barvě s koncovkami s kovaného hliníku. Vyrobené ze 1 syntetické polyesterové příze s .

Pro náročné podmínky hasičského zásahu, jak požáru, či povodně jsou zde zásahové hadice. Klasická hasičská zásahová hadica zložená z polyesterovej tkaniny a tenkostennej pryžovej vložky EPDM. Izolované hasičské zásahové hadice sú určené predovšetkým pre. Zásahová požární hadice C(m, vč. spojek) - povrchová úprava.


Název zadavatele: Česká republika - Hasičský záchranný sbor . My sme přemýšleli, že by jsme jich pár do tatry koupili. Pomocí hadic můžeme dopravovat čerpanou vodu od . Hadice je opatřena Al spojkami. Typ smlouvy, jednorázová smlouva.

BRATISLAVA - Ministerstvo vnútra plánuje pre potreby Hasičského a záchranného zboru nakúpiť nové zásahové hadice. Izolovaná požární hadice je určena především pro profesionální a dobrovolné hasičské sbory. Zesílením v nejnamáhanějších místech dosáhla hadice při testech. INP - BEZPEČNOSTNÍ A ZÁSAHOVÁ HADICE PRO POŽÁRNÍ VOZIDLA INP.


Bohužel se nám nepodařilo najít produkt zásahové hadice. Hlídač smluv a registr smluv. Povrch hadice je potažen vrstvou polyuretanu, k dodání standardně v červené barvě s . Vybavení pro požární sport, zásah a hasiče. Požární hadice a hadice pro požární sport. Provozní tlak je bar, hadice se zkouší tlakem 24 . Tyto zásehové obleky, zásahové rukavice, obuv a hadice byly nakoupeny z příspěvku.


Olornouckého kraje a rozpočtu Obce Jívová. Při vlastním výběru je tedy vhodné mít . Vyrábíme požární hadice, hydrantové hadice, zásahové hadice , průmyslové hadice, sportovní hadice Firesport a Supersport,. Barevné značení – Bílá hadice doplněná na vrchní straně hadice o 3. Jedná se o polyesterovou požární hadici s vnitřní pryžovou vložkou opatřenou spojkami z hliníkové slitiny.


Je určena převážně pro profesionální a dobrovolné . Vše pro hasiče, vybavení pro požární sport, výzbroj a výstroj.

Požiarne zásahové hadice (ďalej len hadice) svojou konštrukciou a použitými materiálmi musia spĺňať podmienky pre profesionálne využitie .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky