středa 7. února 2018

Jídlonosič nerezový

Termo jídlonosič nerezový TFY LB-4P 4-dílný se sklopnými oušky pro přenášení. Plastové tělo s nerezovými vnitřními stěnami. Domácnost › Kuchyně › Dózy, boxy › Termoboxy, jídlonosiče Sahypaň görnüşi Akce.


Nerezové misky na přepravu jídla po třech kusech můžete . Udělejte si přehled o cenách, přečtěte si recenze a . Store Line určený k přenášení potravin a hotových pokrmů.

Díky sadě zůstane vaše jídlo teplé než jej donesete. Misky se skládají na sebe, vrchní část je opatřena víčkem, pro . Nerezový jídlonosič má všestranné použití v domácnosti, při cestování, při donášce obědů, apod. Sada obsahuje nerezové misky o průměru 13cm a výšce 7cm. Výška celé sady je 17cm, síla materiálu 0 . Inzerát Nabízím jídlonosič nerezový , čtyřdílný s úchytem, jako v okrese Pardubice , cena 2Kč, od zrustovam na Sbazar. Jídlonosič pro přenášení pokrmů.


Aukce 1Kč s dopravou 2Kč. STORE LINE je určený k přenášení potravin a hotových pokrmů.

Překlady z češtiny do angličtiny, francouzštiny, němčiny, španělštiny, . Provedení: Dostupnost: Na dotaz. Dvoustěnné víko, které zaručuje lepší izolaci. Součástí je kovový stojan, opatřený přezkou, která zajistí jeho pevné uzavření, a vrchní poklice.


Feb JÍDLONOSIČ NEREZOVÝ 3DÍLN platné do: 4. Rozměry všech misek: výška: 5cm šířka: 13cm. Použijte: Do přírody, do práce jako jídlonosič , do kuchyně, domácnost apod. Kvalitní 4-patrový nerezový jídlonosič s robustním úchytem pro snadné přenášení. Celý popis a technické parametry.


Je nám líto, ale toto zboží se již neprodává. Jen se podívejte, jak se ty potraviny pěkně . Izotermický jídlonosič nerezový 4x kastrol 1. Termojídlonosič nerezový patrový pro přenášení pokrmů, který dlouho zachová jejich teplotu. Srovnejte ceny produktů internetových obchodů.


Nově přehlednější a rychlejší. Výška sady je 28cm, síla materiálu 5mm.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky