čtvrtek 8. února 2018

Kabelová průchodka vodotěsná

Průchodky kabelové šroubovací, IP6 PG závit. IP6 závit PG, montážní otvor 15mm, černá. M s odlehčením tahu, mosaz, délka závitu . PRŮCHODKA VODOTĚSNÁ GL -T2-01. POUŽITÍ: pro přímý vstup topného kabelu FroStop do potrubí . Malá, kompaktní konstrukce, odolná proti zlomení, .

Těsnící systémy pro potrubí a kabely slouží pro prostup (průnik) potrubí, nebo kabelů z venkovní strany do vnitřní části objektu a přitom zabránily pronikání . Skintop nabízí těsnění, které je prachuzvdorné a vodotěsné , a umožňuje je . Vývodka, kabelová , průchodka , na, kabel, plastová, PVC, plast, kabelové , průchodky ,. Kabelové vývodky a průchodky. Nerezová kabelová průchodka pro kabel o průměru a mm. Yueqing Jixiang Connector Co, Ltd je jedním z předních ipvodotěsné 3nerezové kabelové průchodky s kovovými pojistnými uzávěry CE schválených . Jsme celosvětovou špičkou v segmentu kabelových a potrubních těsnění.


Zajišťujeme vám schopnost ochraňovat.

Jednoduché a bezpečné připojení monitoru prostřednictvím kontaktní pružiny, která . Je opatřena plastovou vložkou pro odlehčení tahu. Gumová průchodka 40mm pro vodotěsné komory. Náš sortiment obsahuje průchodky membránové, šroubovací, plastové a kovové. Naleznete zde i kabelové šroubovací vývodky, šroubovací zátky nebo . Pro montáž na střechy, lodě, jachty, karavany, kempinky atd.


Vlastnosti :- vodotěsná - plynotěsná- odolná vůči . Vodotěsná střešní průchodka pro kabely. Ochranná kovová hadice, vodotěsná. Kvalitní průchodky pro kabely, lepí se ke střeše Sikaflexem, jsou voděodolné a UV stabilní.


Ucpávky (koncové zátky) k utěsnění trubky nebo kabelovodu. Otvory v rozmezí - 2mm. Hodí se tam, kde kabel potřebujete. Vhodná pro venkovní použití, např. Největší vodotěsné nylonové kabelové žlaby továrny v pevninské Číně, schválené UL.


Standardní a odlehčovací průchodky, krycí zátky. Koupit vysoce kvalitní vodotěsné nylonové kabelové průchodky vyrobené .

Včetně kabelové průchodky 6-mm Internetový obchod zabývající .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky