středa 21. února 2018

Plastové poklopy kruhové

Plastové poklopy sa používajú na zakrytie vstupných a revíznych šachiet na kanalizácii. Osádzajú sa v jazdných, peších, parkovacích, skladových a iných . B - poklopy jsou vyrobeny z desky 5mm. Lem - výška 80mm, barva černá.


Dle přání zákazníka vyrobíme i jiné . Dále nabízíme poklpy plastové zelené o průměru 6mm, které jsou UV ochranu.

Novinka poklopů plastové jsou poklopy KOMPOZIT, které jsou odolné, . Potřebujete jímku, šachtu nebo poklop ? Nabízíme výrobky z kvalitního plastu. V základní nabídce najdete různě velké kruhové jímky, rádi pro vás ale vyrobíme. Poklopy GLOBEX jsou s datovou propustností, tzn. Těsnění ke kruhovým poklopům KAa KB125. Litinový kruhový poklop s rámem.


Pro vozovky se středně intenzivním provozem nebo méně frekventované jako jsou boční ulice, pěší zóny, zásobovací dvory.

Hledáte kanalizační poklopy ? KASI jsou moderní, spolehlivé a dle normy ČSN EN124. Prohlédněte si poklopy ověřeného. Komplexní servis a prodej sortimentu plastové poklopy , litinové poklopy , ocelové poklopy , nerezové.


JS 610mm, třída zatížení D400. SPECIELNÍ PRŮMYSLOVÉ POKLOPY kruhové kompozitní poklopy průmyslové s integrovanými víčky kruhový kompozitní poklop JS900mm B1s . Výhodou poklopů Hermelock je zejména jejich. Inspekční a čistící poklopy se závěsem pro plastové šachty KG 2- 3- 4mm . MOŽNOST VYUŽITÍ PLASTOVÝCH POKLOPŮ.


Dodáváme poklopy litinové čtvercové i kruhové. KANALIZAČNÍ SYSTÉMY - POKLOPY A MŘÍŽE. Kanalizační poklop třídy B1podle ČSN EN 124. Kruhové vpusti kanalizačních šachet.


Pochozí poklop z polypropylénu o síle mm vyztužený žebry. Jako průměr uvádíme největší průměr poklopu. Při objednání je kvůli žebrům nutné vždy změřit . GREENMOON A15-kruh, Poklop IS šachetní - plastový GREENMOON, kruhový , A1 pr.


Specielní průmyslové kompozitní poklopy vhodné do elektráren, vodáren,.

Poklop plastový kulatý s kulatým víkem,uzamykatelný na šrouby , A15 . Standardně vyrábíme plastové sklepy v bílé barvě, pokud požadujete jinou barvu ,. Nově nabízíme i kompozitní šachtové poklopy ze směsi minerálních plniv a recyklovaných plastů. Liatinový kruhový poklop s rámom. Pre použitie v priemyselných . PREFAPLATE DN 6včetně kompozitních rámů.


Kompozitní pochůzné a zátěžové poklopy jsou sendvičové či lisované desky.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky