pondělí 12. února 2018

Velký plastový lavor

Objemný plastový lavor s držadly pro univerzální použití v kuchyni, koupelně, na zahradě či chatě. Praktický oválný tvar pro snadnější skladování. Použijete je ve spoustě případech, ale i na spoustě místech.


Jednoduchý klasický plastový lavor v Maxi velikosti, vyrobený z lehkého, ohebného ale pevného rychloschnoucího plastu. Díky zvolenému materiálu se lavor. Velký a objemný obdélníkový lavor o objemu 14l.

Všetko na sklade, ihneď pripravené na odoslanie ! Plastový lavor obdelníkový, velikost M. Velká souprava Funny Farm, oranžová - POSLEDNÍCH KS. Oslavte novou sezónu stylovým velký plastový lavor. Nenechte si vyfouknout stylové a trendy velký plastový lavor.


Přinášíme vám elegantní i bláznivé velký . Kč Lavor skládací obdélníkový, zelený. Kč Alfa Plastik Umyvadlo lavor 40cm. Velký plastový box pro ukládání nejrůznějších předmětů má objem litrů, díky čemuž pojme mnoho věcí.

Průhlednou plastovou nádobu doplňuje barevné víko. Lavór okrúhly l, 42x40xcm. Vyberte si co potřebujete z aktuálních inzerátů lavor. Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte nepoužívané zboží na největším internetovém bazaru. Barva: zelená bíla nebo modrá.


Sháním hodně velký (rozměry zhruba 100xcm) plastový lavor nebo mělkou misku. Může být i někde trochu naprasklý (nechci to na vodu). Vyrobené z plastu odolného voči prasknutiu. Veľký plastový lavór s priemerom cm. Veľké plastové umývadlo o priemere cm.


Prečítať úplný opis Tlačiť náhľad. Predpokladaná dostupnosť na . Plast-miska gulocka stredna, 1-99 C-1-9(C-1-998). Skladovacie boxy nákup a rezervácia v OBI. OBI online a vo Vašej OBI predajni! Ontbrekend: velký Velký plastový lavor - brixa.


Hitem letošní sezónu jsou barevné velký plastový lavor. Nabízíme velký plastový lavor všem, kteří mají zájem o něco nekonvenčního a osobitého.

Věřte, že velký plastový lavor si rychle zamilujete. Rozhodně trvá déle se dostat do auta přes plastové okno než přes sklo. Veľmi pevný plastový lavor má objem litrov a svojim objemom poslúži nielen pri domácich prácach.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky