pátek 2. února 2018

Sklolaminátová střešní krytina

Máte vybrané filtry: sklolaminát. Filon - role nebo desky ze sklolaminátu. FILON HOBBY: Výborná kvalita, nízká cena a dlouhá tradice.


Jedná se o vlnité desky nebo role z polyesterové . Prosvětlovací sklolaminátové role.

Vysoká životnost a UV stálost. Vlnitá střešní krytina Guttagliss PES je vhodná na pergoly, garážová stání, stavby přístřešků . Vlnité plastové krytiny - zde je přehled světlopropustných lehkých krytin na přístřešky. Neprůhledné polyesterové sklolaminátové pásy a originální doplňky k montáži sklolaminátu umožňují vytvoření plnohodnotné neprůsvitné střešní krytiny pro . ELYONDA je vysoce odolná sklolaminátová střešní krytina vhodná k zastřešení a opláštění všech typů objektů.


Nejčastěji se používá k zastřešení stájí. Zaizolujte si dům nebo prosvětlete halu sklolaminátovými rolemi.

Tento typ materiálu je využíván jako střešní krytina či zábrany proti stříkající vodě kolem . Vlnitá deska prosvětlovací z polyesterové pryskyřice PES ( sklolaminátu ) - profil. Střešní krytina vlnitá nepodléhá snížení světelné propustnosti vlivem stárnutí. OSTATNÍ KRYTINY - FILON sklolaminát.


Sklolaminátová krytina v roli o výšce metry. Střešní vlnovky slouží ke krytí drobných staveb a přístřešků. SKLOLAMINÁTOVÉ PRŮHLEDNÉ KRYTINY VLNITÉ.


Vlnitá sklolaminátová deska v roli Guttagliss PES je vhodná především pro prosvětlení střech či pro stavbu. Zajišťujeme prodej střešní krytiny , tepelné izolace,dalších. Porovnejte ceny, zjistěte dostupnost, přečtěte si recenze produktů nebo . Ocelový vrut - K přichycení průhledné střešní krytiny do střešních latí. Gutta Guttanit střešní bitumenová vlnitá deska - černá. MATERIÁLYinfo nabízejí CAD-detaily 08.


Pomůžeme vám najít ty pravé výkresy. Cementovláknitá krytiny Vltava Omduline Vlnité plechy Zn, lakované PVC, polykarbonát. Plastové střešní krytiny se většinou používají jako úplný nebo částečný prostup světla střechou použitím polykarbonátových nebo sklolaminátových desek.

Popis: Prodám zbytek nevyužité sklolaminátové vlnité střešní. Role a desky z polyesteru ( sklolaminátu ) mají výborné užitné vlastnosti, pro které se všestranně. STŘEŠNÍ KRYTINY - PLECHOVÉ KRYTINY - OMAK LINE - trapézové plechy - prosvětlovací profil.


Nabízíme střešní latě, desky, zárubně, dveře, cihly, střešní krytiny a okna. Nabízíme zastřešení a opláštění staveb sklolaminátovými krytinami. Prodám sklolaminátovou vlnitou střešní krytinu.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky