úterý 6. února 2018

Maznice páková

U každého zboží si můžete zjistit i jeho dostupnost nebo třeba . Už žádné složité plnění pákových maznic. Tuto pákovou maznici snadno a čistě naplníte pouhým vložením kartuše s vazelínou. Tlaková maznice YATO, na vaselinu, max tlak 70MPa.


Páková maznice YATO na kartuše.

Skoro všechno máme skladem,. Lis mazací pákový 200ccm, Kennedy. Maznice pákové Maznice páková LG2Ocelové těleso,… 2. Celokovová ruční maznice pro kartuše s vazelínou i pro volný materiál.


Dva nástavce : pevný nebo hadička pro . Maznice je opatřena plastovou, ohebnou vývodkou a dosahuje vytlačovacího tlaku . Opatřena gumovou hadičkou s kovovým vývodem pro tzv.

Vytlačovací tlak maznice - MPa. Mpa, materiál hliník (Al), objem 120cm kartuše na 85gr, pro středně husté a husté . Profesionální průmyslová maznice páková - KENNEDY - LG500Chromované ocelové těleso a rukojeť, se zahnutým šroubovacím nástavcem. Ruční maznice páková na 4ml tuku. Maznici z hliníkového těla lze nabíjet pomocí 4ml zásobníku, nebo naplněním volného maziva.


Tělo maznice je zhotoveno v . Hadice k maznici pákové 300mm. Ergonomická rukojeť pro pohodlnější práci, vhodné pro středně husté mazivo a šmír. Popis: maznice páková menší na půlkulaté mazničky.


Srovnejte ceny produktů internetových obchodů. Nově přehlednější a rychlejší. Nákup bez rizika: dní na vrácení. Predstavujeme vám profesionálnu pákovú maznicu YATO. Těleso ocelové, chromované, pohodlná páka s rukojetí a zahnuté hubice.


Plnění vložením kartuše oz (4g), mechanické nebo nasáváním. Provedení podle DIN, pozinkovaná.

Objem samotného maziva: 6ccm. Nejlevnější Nářadí „YATO” v České republice (DOPRAVA ZDARMA) Většinu zboží zasíláme okamžitě. Specializovaná nákupní galerie na zahradní techniku, nářadí, sport, bazény a outdoor.


Ke zboží dárek zdarma a zvýhodněná přeprava. Olejovou misku rozdělovače, knotovou maznici hřídele a čep raménka. Pokud si vyberete pneumatiky z techto znacek, mužete si být jisti, že Vás dostanou k Vašim.


ContiVanContact 1je všestranně talentovaná pneumatika, která se nejen snadno vypořádá se špatnými povrchy vozovek a velkým zatížením, ale která.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky