středa 21. února 2018

Novodur trubky

PVC trubka odvětrávací, dešťová 1x mm. Odpadní potrubí z PVC-U pro instalace s lepenými spoji. Ideální pro zavzdušňovací potrubí odpadních . Vyberte si výrobek přesně dle parametrů.


Nabízíme různé druhy potrubních systémů - PVC-hladké, PP-žebrované, korugované, HDPE-hladké,korugované. PVC - Polyvinylchlori Medur, Novodur.

Charakteristika PVC-U, Meduru, Novoduru. Dodává se v deskách, tyčích a trubkách. Kanalizační trubky a tvarovky z tvrdého PVC pro vnější kanalizaci. Základem systému jsou hladké trubky v rozměrech 1až 5mm . Tenkostěnné trubky umožňují jednoduší manipulaci, tvarování i montáž. Prodejní sortiment je složen z kanalizačních hladkých trubek a tvarovek z PVC, z tlakových trubek a tvarovek z PVC, odpadových trubek a tvarovek z PVC a PP, . V případě požadavku trubky vcelku v délce nebo metry zvolte buď osobní odběr nebo nás kontaktujte pro zajištění.


Ohebná elektroinstalační trubka PVC LPFLEX ? PVC odpadní trubky a tvarovky v různých délkách, rozměrech a tvarech pro vnitřní odpadní systémy.

V průměrech DN 100- DN 2mohou být trubky a tvarovky vystaveny stálé teplotě do 60˚C, v průměrech DN 2- DN 5do 40˚C. PVC potrubí Ø 1mm, délka 5mm. Trubky , kolena, odbočky, redukce. Potrubí se využívá v malých a středních prostorech, jako jsou byty, kuchyně, WC, spíže, kanceláře apod. Potrubí z PVC, ABS a MDPE a další díly z produktové řady Potrubí, trubky a hadice.


Dodávka do hodin od hlavního evropského dodavatele produktů v oblasti . Nákup bez rizika: dní na vrácení. U každého zboží si můžete zjistit i jeho dostupnost nebo třeba . V dané kategorii nejsou žádné produkty. Je otázkou, zda vše, co v České republice přijímáme z jiných koutů Evropy, je opravdu jen k našemu prospěchu. Plastová potrubí však prospěšná jsou, . Trubka pevná PVC IRS na kabely 3m, na, pro, kabely.


Druh: Tuhá elektroinstalační trubka. Materiál: PVC samozhášivé odolné . Instalační materiál - trubky - pevné PVC. Pevná trubka hrdlovaná PVC 320N, vnější průměr 25mm, vnitřní průměr 21mm, délka 2m - materiál: samozhášivé PVC (calcium-zinek stabilizátor).

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky