pátek 9. února 2018

Intex opravná lepící sada

Samolepící záplaty Intex vhodné pro menší opravy nafukovaček. Opravná sada Intex obsahující samolepící záplaty na nafukovací hračky, plovací pomůcky, . INTEX Opravná sada Výrobky značky Intex splňují nejpřísnější bezpečnostní . Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: INTEX - Opravná . Lepidlo Intex Opravná sada lepení, Lepící sada pro opravu nafukovacích hraček. Jednoduše si odstřihnete záplatu o .

Sada záplat na bazénovou folii, Lepící sada na opravu malá, Lepidlo malé, Lepidlo na bazénovou folii. První pomocí v případě díry v bazénu jsou opravné sady na lepení. Vybrat můžete ze samolepících záplat k lepení místa, které není pod vodou nebo lepidla a . Opravná záplata na nafukovací čluny Intex , Aqua Marina, X-Morph. Záplaty k lepení nafukovacích hraček, matrací a bazénů.


Opravný set Intex je určen pro opravy částí, které jsou neustále ponořeny do vody tj. Balení obsahuje vinylovou folii 1cma lepidlo. V případě trhliny Vaší bazénové folie, použijte lepící soupravu, která tuto trhlinu spolehlivě zacelí. Souprava obsahuje tubu s lepidlem, aplikátor a dvě .

INTEX Záplaty samolepící na nafukovačky Opravná sada. Lepící a opravná sada Litep speciál Technická data: - sada lepení v krabičce. Velmi praktické lepící a opravné sady pro vodáky za skvělé ceny – kvalitní lepidla a samolepící.


Sada samolepících záplat na nafukovací bazény nebo nafukovací hračky do vody. INTEX Lehátko ananas 216x124cm nafukovací dětská matrace na vodu. Kup teď 6Kč s dopravou 7Kč.


Sada SEVYLOR na opravy nafukovacích člunů. Náhradní záplaty k lepení nafukovacích hraček. Nafukovací člun Explorer od renomovaného výrobce Intex se vzduchovými . Intex samolepiace záplaty Sada záplat je vhodná k oprave bazénových fólií nadzemných bazénov. INTEX - Opravná lepící sada , Praktická lepiacou opravná sada určená na renováciu poškodených detských kruhov, matracov, lehátek či iných podobných . Na opravu drobných dier a trhliniek nad hladinou bazéna.


Intex samolepicí záplaty na bazénovou fólii, nafukovací lehátka, nafukovací hračky do vody, apod. Samolepicí záplaty jsou určeny k opravám částí bazénu, které . Značka: Intex Kód produktu: ZLB. Vhodné pro menší opravy nafukovaček.


Sada na opravu nafukovacích vinylového materiálu.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky