pátek 2. února 2018

Plastové spojovací nýty

Zásuvné nýty odolávají korozi, otěrům a vybracím, mají dobrou elektrickou izolaci. Nýty , spojovací materiál pro nedemontovatelné spoje. Nýty pro nýtování za studena s pomocí nýtovacích kleští, kované nýty pro nýtování za tepla.


Slepý nýt x 2mm plastový s plastovým trnem. Yamaha klip ( spojovací nýt do kapot) PP02.

Plastové slepé nýty , Berner. Vybírejte kvalitní nýty s množstevní slevou. Doručení na Vaši adresu i osobní odběr za internetové ceny. Standardní spojovací materiál. Krytka pro trhací nýt 8mm, bílá.


Stejný jako originál, ale od Tourmaxu. Honda klip ( spojovací nýt do kapot) LR02.

Honda - zamačkávací nýt do kapot, plastů a posedláků Tourmax, originální japonská kvalita - stejný jako originál. Hliníkový trhací nýt s ocelovým trnem. Hledáte kvalitní nýty nebo nýtovací kleště? V našem e-shopu si bezpochyby. Prodej sad plastových trhacích nýtů značky BGS technic Nýty slouží například pro.


Nýty - EJOT CZ nabízí a dodává široký sortiment upevňovací techniky pro oblast stavebnictví a pro průmyslovou výrobu. Kotvy, nýty , šrouby, hmoždinky. Nabízíme vám navařovací a samolepící hřeby, plastové teleskopy, vruty do dřeva, šrouby do plechu, dřeva, betonu nebo . Ontbrekend: plastové Nýty - SATOS Prostějov a. Glosbe, on-line slovník, zadarmo. KATALOG trhací nýty , nýtovací matice a nářadí. Kompletní přehled najdete v elektronickém katalogu: Přejít do e-shopu . SPOJOVACÍ MATERIÁL - Kotvící technika.


Hmoždinky do pórobetónu plastové. Dodáváme také veškerý plastový spojovací materiál. Lisovací nýtovací systémy pro zalisovávací nýty RIVSET.

Sháníte nýty nejen pro spojování plechů? Spojovací prvky pro lepení ONSERT. V nabídce našeho eshopu najdete klasické i trhací nýty.


Trhací nýty , Nýtovací matice, Navařovací šrouby, Spřahovací trny, Lisovací prvky, Matice v kleci, Průmyslová. Velkoobchodní prodej - spojovací materiály, kotevní technika, šrouby, vruty, matice, závitové tyče. Zdravím ,jakým způsobem je možné demontovat plastové spojovací nýty kapotáže u Bandita 600S ? Chtěl bych sundat díl pod světllometem . Katalog uceleného sortimentu a .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky