úterý 6. února 2018

Plastový poklop na jímku

Poklop vyrobíme dle specifikací zákazníka. Pokud tedy potřebujete plastový poklop na studnu, žumpu, ČOV, jímku nebo jinou nádobu, neváhejte a pošlete nám . Poklopy plastové je možné vyrobit dle požadavku zákazníka. V nabídce najdete kompozitní, betonové a litinové poklopy. Vyrobíme pro vás víko libovolného tvaru i rozměrů a dodáme ho kamkoli po celé České .

Pomůžeme vám vyřešit problém s dešťovou nebo odpadní vodou. Nabízíme nádrže z vysoce odolného plastu. Každý plastový poklop s rámem z produktové řady Globex vyniká svou.


Příslušenství nelze zakoupit samostatně, dodání pouze společně s jímkou. Buďte první, kdo napíše příspěvek k . Hlavní funkcí poklopu na jímku je pohodlný přístup dovnitř nádrže. V zásadě můžeme poklopy na jímky rozdělit na dva typy. Tím prvním jsou plastové poklopy ,.

Jímka (žumpa) je nádrž, která zadržuje odpadní vodu. Naše kvalitní jímky ( plastové nádrže) můžete použít do všech míst. Plastový uzamykatelný poklop. Dále nabízíme poklopy plastové zelené o průměru 6mm, které jsou UV ochranu.


Pochozí poklopy pro větší průměry v provedení ze zeleného materiálu:. Potřebujete zakrýt kanál, šachtu, studnu nebo cokoliv dalšího, abyste zajistili bezpečnost využívání a také estetickou stránku? Dejte na kvalitu i provedení. Tyto poklopy mohou být ze spodní strany vyztuženy pro . Revizní komínek je ukončen plastovým transportním poklopem.


Transportní plastový poklop není určen jako pochůzný či pojízdný. Ve vrchní části pláště jímky je . Nemáte někdo nějaký dobrý typ, jak zamaskovat poklop od čističky, jímky. V pochozím provedení je možné na zakrytí jímky použít plastový poklop , pojezdové varianty vyžadují použití litinového poklopu.


V případě požadavku na pojezd . Mravec plast nyní do své nabídky zahrnuje novinku - k objednané vodoměrné šachtě, jímce či septiku dodat litinový či betonový poklop dle požadavků . Rozsah dodávky: Samonosná jímka o zvoleném objemu.

Instalační nástavec k nasazení na komínek vstupního otvoru do jímky pro zajištění. Je určen na námi prodávané jímky a vodoměrné šachty . Slouží k instalaci rámu nebo poklopu na šachty v betonovém provedení Celý popis. Pojezdový žebrovaný rošt ze zátěžového plastu. Poklopy z kompozitů, z pozinkované oceli, nerezi nebo poklopy z plastu pro zátěže A– D4kN. Lakovaný kryt jímek , kanálů, zemních otvorů atp.


Kryt z oceli je lakovaný základní barvou.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky